3 - 2Einde
90+4'
Juarez krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce op de helft van Deportivo Toluca FC.
90+3'
Vrije trap in Estadio Nemesio Diez. Op de helft van Deportivo Toluca FC mag Juarez een vrije trap nemen.
90+3'
Inworp voor Deportivo Toluca FC in Estadio Nemesio Diez op de eigen helft.
90+2'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Toluca.
90+2'
Deportivo Toluca FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce in Toluca.
90'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce geeft Juarez een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Deportivo Toluca FC.
88'
Inworp voor Deportivo Toluca FC op de helft van Juarez.
87'
De uitploeg vervangt Jesus Venegas door Sebastian Bouquet Perez.
87'
De uitploeg wisselt Ralph Orquin voor Eder Lopez.
87'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Juarez in Toluca.
85'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce kent een vrije trap toe aan Juarez op een gevaarlijke plek voor Deportivo Toluca FC.
85'
Inworp voor Juarez in de buurt van het vijandige doel in Estadio Nemesio Diez.
84'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Vicente Jassiel Reynoso Arce een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Toluca.
84'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Toluca.
83'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce geeft Deportivo Toluca FC een doeltrap.
83'
Inworp voor Juarez op de helft van Deportivo Toluca FC.
82'
In Estadio Nemesio Diez mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80'
79'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
79'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce geeft een inworp aan Juarez op de eigen helft in Estadio Nemesio Diez.
78'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce kent Deportivo Toluca FC een inworp toe op de helft van Juarez.
78'
Deportivo Toluca FC gebruikt de vijfde wissel. Carlos Orrantia vervangt Jean Meneses.
78'
De thuisploeg vervangt Alexis Vega door Victor Arteaga.
77'
76'
Inworp op de eigen helft voor Juarez.
75'
De derde wissel van Juarez. Aitor komt erin voor Diego Campillo Del Campo in Estadio Nemesio Diez.
74'
73'
In Toluca krijgt Deportivo Toluca FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
72'
Inworp voor Juarez in Estadio Nemesio Diez op de eigen helft.
71'
Marcel Ruiz deed het voorbereidende werk.
71'
Treffer in Estadio Nemesio Diez! Deportivo Toluca FC maakt er 3-2 van. Paulinho is de doelpuntenmaker.
69'
Deportivo Toluca FC gebruikt de derde wissel. Jesus Angulo vervangt Brian Garcia.
68'
Arbiter Vicente Jassiel Reynoso Arce kent een vrije trap toe aan Juarez op de eigen helft.
65'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Toluca.
65'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
65'
Doeltrap voor Deportivo Toluca FC in Estadio Nemesio Diez.
65'
Hoekschop voor Juarez in Estadio Nemesio Diez. Jairo Torres neemt deze vanaf links.
63'
62'
60'
Juarez moet opletten als Deportivo Toluca FC van scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.