1 - 0Einde
90+7'
Tigres UANL moet uitkijken als Puebla FC een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Estadio Universitario (UANL).
90+6'
In Estadio Universitario (UANL) mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+3'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce geeft Puebla FC een vrije trap op de eigen helft.
90+2'
Vrije trap in Estadio Universitario (UANL). Op de helft van Puebla FC mag Tigres UANL een vrije trap nemen.
90'
Inworp voor Tigres UANL in Estadio Universitario (UANL) op de eigen helft.
89'
De bal is over de achterlijn geweest. Tigres UANL mag een doeltrap nemen.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. Puebla FC mag een doeltrap nemen.
84'
De uitploeg vervangt Gustavo Ferrareis door Jair Gonzalez.
84'
Puebla FC gebruikt de vierde wissel. Santiago Ormeno vervangt Pablo González Diaz.
83'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Puebla FC in Nuevo Leon.
82'
Doeltrap voor Puebla FC in Estadio Universitario (UANL).
81'
Vanaf rechts mag Juan Francisco Brunetta een hoekschop nemen voor Tigres UANL in Estadio Universitario (UANL).
80'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce geeft Tigres UANL een doeltrap.
80'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Universitario (UANL).
80'
Jesus Angulo (Tigres UANL) krijgt geel.
79'
Trainer Veljko Paunovic gebruikt zijn vijfde wissel. Andre Pierre Gignac wordt door Nicolas Ibanez vervangen bij de thuisploeg.
79'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Nuevo Leon.
75'
Arbiter Vicente Jassiel Reynoso Arce kent een vrije trap toe aan Puebla FC op de eigen helft.
73'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce kent Puebla FC een inworp toe op de helft van Tigres UANL.
73'
Vrije trap voor Tigres UANL op de helft van Puebla FC.
72'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Nuevo Leon.
70'
Raul Castillo vervangt Diego De Buen bij de uitploeg.
70'
Wissel in Nuevo Leon: Kevin Andres Velasco Bonilla vervangt Luis Quinones bij Puebla FC.
69'
69'
Inworp Tigres UANL. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
67'
Puebla FC moet opletten als Tigres UANL van scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
64'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce geeft Puebla FC een doeltrap.
62'
Inworp voor Puebla FC op de helft van Tigres UANL.
60'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Nuevo Leon.
59'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Vicente Jassiel Reynoso Arce een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Nuevo Leon.
58'
De thuisploeg vervangt Rafael Carioca door Juan Vigon.
58'
Tigres UANL brengt Uriel Antuna in de plaats van Jonathan Herrera.
58'
Bij Tigres UANL komt Juan Francisco Brunetta er in. Hij vervangt Sebastian Cordova.
55'
Puebla FC krijgt van scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce op eigen helft een vrije trap toegewezen.
54'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Universitario (UANL).
52'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Tigres UANL in Nuevo Leon.
51'
In Nuevo Leon krijgt Tigres UANL op de eigen helft een vrije trap te nemen.
51'
50'
49'
Inworp voor Tigres UANL ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Nuevo Leon.