Inworp voor Necaxa op de helft van Tigres UANL.
90+4'
90+3'
In Nuevo Leon krijgt Necaxa op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+2'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce geeft een inworp aan Tigres UANL op de eigen helft in Estadio Universitario (UANL).
90+2'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce geeft Necaxa een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Tigres UANL.
90'
Raul Sandoval neemt de door scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce gegeven hoekschop voor Necaxa in Nuevo Leon.
89'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce geeft Necaxa een doeltrap.
86'
Tigres UANL krijgt van scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce op eigen helft een vrije trap toegewezen.
86'
Eerste gele kaart voor Bryan Casas (Necaxa) in Nuevo Leon.
85'
Inworp Necaxa. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84'
Tigres UANL gebruikt de vijfde wissel. Juan Vigon vervangt Juan Francisco Brunetta.
84'
De thuisploeg wisselt Rafael Carioca voor Juan Sanchez.
84'
Inworp op de eigen helft voor Necaxa.
83'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Nuevo Leon.
81'
Bryan Casas vervangt Fernando Arce bij de uitploeg.
81'
Wissel in Nuevo Leon: Alan Montes vervangt Emilio Martinez bij Necaxa.
81'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
81'
80'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Tigres UANL in Nuevo Leon.
79'
De bal is over de achterlijn geweest. Tigres UANL mag een doeltrap nemen.
77'
76'
Tigres UANL gebruikt de derde wissel. Jonathan Herrera vervangt Luis Quinones.
76'
Arbiter Vicente Jassiel Reynoso Arce kent een vrije trap toe aan Necaxa op de eigen helft.
72'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce geeft een inworp aan Necaxa op de eigen helft in Estadio Universitario (UANL).
70'
De uitploeg vervangt Agustin Palavecino Lamela door Diego Esau Gomez Medina.
70'
Bij Necaxa komt Raul Sandoval er in. Hij vervangt Alejandro Mayorga.
69'
Doeltrap voor Necaxa in Estadio Universitario (UANL).
69'
Inworp voor Tigres UANL in de buurt van het vijandige doel in Estadio Universitario (UANL).
66'
Scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce geeft Tigres UANL een vrije trap op de eigen helft.
65'
Tigres UANL krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Vicente Jassiel Reynoso Arce in Nuevo Leon.
63'
In Estadio Universitario (UANL) mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
63'
Inworp voor Necaxa in Estadio Universitario (UANL) op de eigen helft.
61'
De thuisploeg wisselt Sebastian Cordova voor Marcelo Flores Dorrell.
61'
Nicolas Ibanez vervangt Andre Pierre Gignac bij de thuisploeg.
61'
Inworp op de eigen helft voor Tigres UANL.
61'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Universitario (UANL).