2 - 2Einde
90+11'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Universitario (UANL).
90+10'
In Nuevo Leon kan Alfonso Blanco (Club Leon) weer verder.
90+9'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Alfonso Blanco (Club Leon).
90+9'
Doeltrap voor Club Leon in Estadio Universitario (UANL).
90+9'
Club Leon blokkeert de kopbal van Sebastian Cordova (Tigres UANL) in Nuevo Leon.
90+4'
Tigres UANL mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Sebastian Cordova in Estadio Universitario (UANL).
90+4'
Club Leon gebruikt de vijfde wissel. Pedro Hernandez vervangt Stiven Mendoza.
90+3'
Deze wissel was niet voorzien. Eduardo Berizzo Magnolo moet de aangeslagen Luciano Cabral vervangen. Gonzalo Napoli Soria komt voor hem in de plaats. Dit is de vierde wissel voor Club Leon.
90'
Het voorbereidende werk werd verricht door Diego Lainez.
90'
Doelpuntenmaker Juan Francisco Brunetta brengt de score weer in evenwicht in Nuevo Leon en helpt Tigres UANL terug in de wedstrijd. 2-2!
88'
Inworp op de eigen helft voor Tigres UANL.
87'
87'
Tigres UANL brengt Nicolas Ibanez in de plaats van Jesus Angulo.
86'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Nuevo Leon.
86'
Een doelpoging van Sebastian Cordova (Tigres UANL) mist scherpte.
86'
Andre Pierre Gignac schiet op doel maar scoort niet voor Tigres UANL in Nuevo Leon.
86'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Daniel Quintero Huitron.
82'
Vergeefse doelpoging Jordy Jose Alcivar Macias (Club Leon) in Estadio Universitario (UANL).
82'
Luciano Cabral lijkt weer hersteld van de blessure en doet weer mee bij Club Leon.
81'
Trainer Eduardo Berizzo Magnolo (Club Leon) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Jose Alvarado door Jhonder Cadiz.
81'
Wissel in Nuevo Leon: Edgar Andres Guerra Hernandez vervangt Diego Hernandez bij Club Leon.
81'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Luciano Cabral (Club Leon) in Estadio Universitario (UANL).
80'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Universitario (UANL).
80'
Rafael Carioca (Tigres UANL) krijgt een eerste gele kaart.
79'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron geeft Club Leon een doeltrap.
79'
Inworp voor Tigres UANL in Estadio Universitario (UANL) op de eigen helft.
78'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Javier Aquino.
78'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron geeft Club Leon een vrije trap op de eigen helft.
78'
De derde wissel van Tigres UANL. Juan Francisco Brunetta komt erin voor Fernando Gorriaran in Estadio Universitario (UANL).
77'
De bal is over de achterlijn geweest. Club Leon mag een doeltrap nemen.
77'
De scherpte ontbreekt bij Sebastian Cordova (Tigres UANL). Zijn poging mist doel.
76'
Inworp Tigres UANL. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron geeft een gele kaart aan Salvador Reyes (Club Leon).
76'
Vrije trap in Estadio Universitario (UANL). Op de helft van Club Leon mag Tigres UANL een vrije trap nemen.
75'
75'
De scherpte ontbreekt bij Andre Pierre Gignac (Tigres UANL). Zijn poging mist doel in Nuevo Leon.
74'
Scheidsrechter Daniel Quintero Huitron kent een vrije trap toe aan Tigres UANL op een gevaarlijke plek voor Club Leon.
74'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Universitario (UANL).