Doeltrap voor Puebla FC in Estadio Cuauhtemoc.
90+8'
Emiliano Gomez deed het voorbereidende werk.
90+8'
De thuisploeg verkleint het gat tot een 2-3 achterstand door een doelpunt met het hoofd van Luis Quinones.
90+7'
Inworp voor Puebla FC op de helft van Juarez.
90+6'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Juarez in Puebla.
90+5'
Juarez maakt via een strafschop de 1-3 in Puebla en loopt verder uit. Doelpuntenmaker: Oscar Estupinan.
90+2'
Scheidsrechter Oscar Mejia Garcia geeft Juarez een doeltrap.
90+2'
De scherpte ontbreekt bij Alberto Herrera (Puebla FC). Zijn poging mist doel.
90+2'
Trainer Mauricio Barbieri gebruikt zijn vijfde wissel. Dieter Villalpando wordt door Denzell Garcia vervangen bij de uitploeg.
90+1'
In Estadio Cuauhtemoc mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90'
Inworp Juarez. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Puebla.
89'
Alberto Herrera neemt de door scheidsrechter Oscar Mejia Garcia gegeven hoekschop voor Puebla FC in Puebla.
88'
Juarez krijgt een schietkans via Guilherme Castilho Carvalho, maar scoort niet.
86'
Alberto Herrera (Puebla FC) krijgt geel van scheidsrechter Oscar Mejia Garcia in Estadio Cuauhtemoc en moet oppassen.
86'
Vrije trap voor Juarez op de helft van Puebla FC.
85'
85'
Scheidsrechter Oscar Mejia Garcia kent Puebla FC een inworp toe op de helft van Juarez.
84'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Puebla.
84'
Puebla FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Oscar Mejia Garcia in Puebla.
83'
Wissel in Puebla: Moises Mosquera vervangt Ralph Orquin bij Juarez.
83'
Jesus Venegas vervangt Jairo Torres bij de uitploeg.
82'
81'
Vrije trap in Estadio Cuauhtemoc. Op de helft van Puebla FC mag Juarez een vrije trap nemen.
79'
De bal is over de achterlijn geweest. Puebla FC mag een doeltrap nemen.
78'
Inworp voor Juarez in de buurt van het vijandige doel in Estadio Cuauhtemoc.
78'
Juarez mag een hoekschop nemen vanaf links via Guilherme Castilho Carvalho in Estadio Cuauhtemoc.
77'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Oscar Mejia Garcia een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Puebla.
77'
In Puebla krijgt Juarez op de eigen helft een vrije trap te nemen.
76'
Puebla FC gebruikt de vijfde wissel. Facundo Waller vervangt Diego De Buen.
76'
De thuisploeg wisselt Pablo González Diaz voor Alberto Herrera.
75'
Trainer Jose Manuel De la Torre (Puebla FC) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Raul Castillo door Santiago Ormeno.
75'
73'
Inworp voor Puebla FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Puebla.
73'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Puebla.
72'
Scheidsrechter Oscar Mejia Garcia kent een vrije trap toe aan Juarez, te nemen op de helft van Puebla FC.
72'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Cuauhtemoc.
70'
Arbiter Oscar Mejia Garcia kent een vrije trap toe aan Puebla FC op de eigen helft.