Lucas Cavallini scoort via een penalty. Puebla FC leidt met 1-0.
Vrije trap voor Puebla FC op de helft van Club Santos Laguna.
Puebla FC brengt Efrain Orona in de plaats van Emanuel Gularte.
De bal is over de achterlijn geweest. Club Santos Laguna mag een doeltrap nemen.
85'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Cuauhtemoc.
85'
Scheidsrechter Jorge Abraham Camacho Peregrina kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
84'
In Puebla krijgt Club Santos Laguna op de eigen helft een vrije trap te nemen.
83'
Scheidsrechter Jorge Abraham Camacho Peregrina geeft Club Santos Laguna een doeltrap.
82'
Arbiter Jorge Abraham Camacho Peregrina kent een vrije trap toe aan Club Santos Laguna op de eigen helft.
82'
Vrije trap in Estadio Cuauhtemoc. Op de helft van Club Santos Laguna mag Puebla FC een vrije trap nemen.
81'
In Estadio Cuauhtemoc mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80'
Scheidsrechter Jorge Abraham Camacho Peregrina kent een vrije trap toe aan Puebla FC, te nemen op de helft van Club Santos Laguna.
80'
Alan Cervantes gaat in het boekje van de scheidsrechter.
79'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Puebla.
79'
Bij Club Santos Laguna komt Franco Misael Fagundez Rosa er in. Hij vervangt Emanuel Echeverria.
79'
Buitenspel van de thuisploeg.
78'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Club Santos Laguna in Puebla.
77'
De scherpte ontbreekt bij Jair Gonzalez (Puebla FC). Zijn poging mist doel in Puebla.
77'
75'
Vrije trap in Estadio Cuauhtemoc. Op de helft van Puebla FC mag Club Santos Laguna een vrije trap nemen.
74'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Puebla.
73'
De thuisploeg wisselt Raul Castillo voor Pablo González Diaz.
72'
Inworp voor Club Santos Laguna in de buurt van het vijandige doel in Estadio Cuauhtemoc.
71'
Scheidsrechter Jorge Abraham Camacho Peregrina geeft Club Santos Laguna een vrije trap op de eigen helft.
70'
Scheidsrechter Jorge Abraham Camacho Peregrina geeft een inworp aan Puebla FC op de eigen helft in Estadio Cuauhtemoc.
70'
Puebla FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Jorge Abraham Camacho Peregrina in Puebla.
69'
Puebla FC mag een hoekschop nemen vanaf links via Raul Castillo in Estadio Cuauhtemoc.
67'
67'
Een doelpoging van Brayan Angulo (Puebla FC) in Puebla mist scherpte.
67'
Inworp Puebla FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
66'
Alberto Herrera vervangt Facundo Waller bij de thuisploeg.
66'
Puebla FC heeft Daniel Alvarez gewisseld. Jair Gonzalez neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Jose Manuel De la Torre.
66'
Wissel in Puebla: Luis Arcadio Garcia vervangt Kevin Andres Velasco Bonilla bij Puebla FC.
65'
Puebla FC krijgt van scheidsrechter Jorge Abraham Camacho Peregrina op eigen helft een vrije trap toegewezen.
65'
Inworp voor Puebla FC in Estadio Cuauhtemoc op de eigen helft.
62'
62'
Gele kaart in Puebla: Facundo Waller (Puebla FC) gaat op de bon bij scheidsrechter Jorge Abraham Camacho Peregrina.