90+10'
Club Leon krijgt van scheidsrechter Luis Alfredo Garcia Rodriguez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+10'
Inworp op de eigen helft voor San Luis.
90+9'
San Luis krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Luis Alfredo Garcia Rodriguez in Leon.
90+8'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor San Luis in de buurt van het doel van Club Leon.
90+7'
Scheidsrechter Luis Alfredo Garcia Rodriguez fluit voor buitenspel van San Luis.
90+7'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Leon.
90+6'
In Estadio Leon mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+5'
Scheidsrechter Luis Alfredo Garcia Rodriguez kent een vrije trap toe aan San Luis op een gevaarlijke plek voor Club Leon.
90+4'
Scheidsrechter Luis Alfredo Garcia Rodriguez geeft een gele kaart aan Rodrigo Dourado (San Luis).
90+3'
Scheidsrechter Luis Alfredo Garcia Rodriguez geeft een inworp aan Club Leon op de eigen helft in Estadio Leon.
90'
Club Leon mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
89'
Inworp voor San Luis in Estadio Leon op de eigen helft.
89'
Club Leon krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Luis Alfredo Garcia Rodriguez op de helft van San Luis.
89'
88'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Leon.
87'
87'
In Estadio Leon mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
86'
Inworp Club Leon. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
85'
Scheidsrechter Luis Alfredo Garcia Rodriguez kent San Luis een inworp toe op de helft van Club Leon.
85'
Gele kaart in Leon: Ivan Moreno (Club Leon) gaat op de bon bij scheidsrechter Luis Alfredo Garcia Rodriguez.
84'
84'
San Luis krijgt van scheidsrechter Luis Alfredo Garcia Rodriguez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82'
81'
Trainer Domenec Torrent Font (San Luis) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Sebastien Salles-Lamonge door David Rodriguez.
81'
Trainer Domenec Torrent Font gebruikt zijn vierde wissel. Javier Guemez wordt door Oscar Macias vervangen bij de uitploeg.
80'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Leon.
80'
Vrije trap in Estadio Leon. Op de helft van San Luis mag Club Leon een vrije trap nemen.
79'
De thuisploeg wisselt Angel Tadeo Estrada Meza voor Jordy Jose Alcivar Macias.
79'
Club Leon heeft Stiven Mendoza gewisseld. Edgar Andres Guerra Hernandez neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Eduardo Berizzo Magnolo.
77'
74'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Leon.
73'
Scheidsrechter Luis Alfredo Garcia Rodriguez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73'
Andres Guardado vervangt David Ramirez bij de thuisploeg.
72'
Inworp voor San Luis op de helft van Club Leon.
71'
Scheidsrechter Luis Alfredo Garcia Rodriguez geeft Club Leon een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van San Luis.
71'
Vrije trap voor Club Leon op de helft van San Luis.
71'
Scheidsrechter Luis Alfredo Garcia Rodriguez geeft San Luis een vrije trap op de eigen helft.
70'
De bal is over de achterlijn geweest. San Luis mag een doeltrap nemen.
69'
Arbiter Luis Alfredo Garcia Rodriguez kent een vrije trap toe aan Club Leon op de eigen helft.
67'
Scheidsrechter Luis Alfredo Garcia Rodriguez geeft een inworp aan San Luis op de eigen helft in Estadio Leon.