0 - 1Einde
90+8'
90+6'
Juarez krijgt van scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+5'
Tigres UANL mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Juarez in Ciudad Juarez.
90+2'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Olimpico Benito Juarez.
90+2'
Jesus Angulo (Tigres UANL) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
90+1'
Vrije trap in Estadio Olimpico Benito Juarez. Op de helft van Juarez mag Tigres UANL een vrije trap nemen.
90'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Olimpico Benito Juarez.
89'
Vrije trap voor Tigres UANL op de helft van Juarez.
89'
De thuisploeg vervangt Jairo Torres door Angel Zaldívar.
87'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Victor Alfonso Caceres Hernandez een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Ciudad Juarez.
85'
Tigres UANL komt op een 0-1 voorsprong in Ciudad Juarez via Sebastian Cordova!
84'
Tigres UANL krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez op de helft van Juarez.
83'
Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft Tigres UANL een doeltrap.
83'
Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent Juarez een inworp toe op de helft van Tigres UANL.
82'
Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft een inworp aan Tigres UANL op de eigen helft in Estadio Olimpico Benito Juarez.
81'
Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent een vrije trap toe aan Juarez, te nemen op de helft van Tigres UANL.
80'
77'
De thuisploeg wisselt Diego Luis Valoyes Ruiz voor Aitor.
77'
Wissel in Ciudad Juarez: Jose Luis Rodriguez vervangt Dieter Villalpando bij Juarez.
77'
De bal is over de achterlijn geweest. Tigres UANL mag een doeltrap nemen.
74'
Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent een vrije trap toe aan Tigres UANL op een gevaarlijke plek voor Juarez.
74'
Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez toont Guilherme Castilho Carvalho (Juarez) de gele kaart.
73'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Olimpico Benito Juarez.
73'
Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft Tigres UANL een vrije trap op de eigen helft.
73'
In Estadio Olimpico Benito Juarez mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
73'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Carlos Salcedo.
72'
Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft Juarez een vrije trap op de eigen helft.
71'
Tigres UANL brengt Juan Vigon in de plaats van Fernando Gorriaran.
71'
Trainer Veljko Paunovic (Tigres UANL) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Marcelo Flores Dorrell door Sebastian Cordova.
71'
Arbiter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent een vrije trap toe aan Juarez op de eigen helft.
69'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ciudad Juarez.
67'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Tigres UANL in Ciudad Juarez.
64'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Olimpico Benito Juarez.
63'
Inworp voor Juarez in Estadio Olimpico Benito Juarez op de eigen helft.
62'
Inworp voor Tigres UANL ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Ciudad Juarez.
61'
Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
60'
Javier Aquino vervangt Jesús Garza bij de uitploeg.
60'
Tigres UANL heeft Nicolas Ibanez gewisseld. Andre Pierre Gignac neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Veljko Paunovic.