90+8'
De bal is over de achterlijn geweest. Mazatlan FC mag een doeltrap nemen.
90+6'
Scheidsrechter Karen Hernandez Andrade toont Ramiro Arciga (Mazatlan FC) de gele kaart.
90+4'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Karen Hernandez Andrade een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Mexico Stad.
90+3'
Scheidsrechter Karen Hernandez Andrade kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+1'
Buitenspel Mazatlan FC.
90'
Doeltrap voor Cruz Azul in Estadio Azteca.
90'
Mazatlan FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Karen Hernandez Andrade op de helft van Cruz Azul.
88'
Mazatlan FC brengt Salvador Rodriguez Morales in de plaats van Alonso Escoboza.
87'
Eerste gele kaart voor Amaury Garcia (Cruz Azul) in Mexico Stad.
87'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Azteca.
86'
Wissel in Mexico Stad: Amaury Garcia vervangt Carlos Rodriguez bij Cruz Azul.
86'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Mexico Stad.
85'
83'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cruz Azul in Mexico Stad.
83'
82'
De vierde wissel van Cruz Azul. Andres Montano komt erin voor Carlos Rodolfo Rotondi in Estadio Azteca.
82'
Inworp Cruz Azul. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
81'
Inworp voor Cruz Azul ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mexico Stad.
81'
De uitploeg vervangt Gustavo Javier Del Prete door Brian Rubio.
80'
Bij Cruz Azul komt Bryan Gamboa er in. Hij vervangt Uriel Antuna.
78'
In Estadio Azteca mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
77'
Scheidsrechter Karen Hernandez Andrade fluit de uitploeg terug voor buitenspel in Mexico Stad.
76'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Azteca.
76'
Scheidsrechter Karen Hernandez Andrade geeft een inworp aan Mazatlan FC op de eigen helft in Estadio Azteca.
76'
75'
Speler van het veld gestuurd in Mexico Stad: Camilo Candido krijgt rood. Cruz Azul moet de wedstrijd vervolgen met een man minder.
72'
Gonzalo Ruben Piovi (Cruz Azul) krijgt geel.
71'
Scheidsrechter Karen Hernandez Andrade geeft Mazatlan FC een doeltrap.
69'
68'
Camilo Candido vervangt Erik Lira bij de thuisploeg.
68'
Cruz Azul gebruikt de eerste wissel. Lorenzo Faravelli vervangt Angel Sepulveda.
67'
64'
Inworp voor Cruz Azul in Estadio Azteca op de eigen helft.
63'
Ramiro Arciga (Mazatlan FC) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
63'
De bal is over de achterlijn geweest. Cruz Azul mag een doeltrap nemen.
63'
Ramiro Arciga mist het doel en scoort niet voor Mazatlan FC.
63'
Inworp Mazatlan FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
61'
Scheidsrechter Karen Hernandez Andrade legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Ramiro Arciga (Mazatlan FC) in Estadio Azteca.
60'
59'
Scheidsrechter Karen Hernandez Andrade kent Cruz Azul een inworp toe op de helft van Mazatlan FC.