90+6'
Vrije trap in Estadio Azteca. Op de helft van CF America mag Guadalajara Chivas een vrije trap nemen.
90+5'
Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft Guadalajara Chivas een doeltrap.
90+5'
Nestor Araujo met de kopkans! Geen doelpunt voor CF America in Estadio Azteca.
90+4'
Inworp voor CF America in Estadio Azteca op de eigen helft.
90+3'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Azteca.
90+3'
Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+2'
Inworp Guadalajara Chivas. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent een vrije trap toe aan CF America, te nemen op de helft van Guadalajara Chivas.
90+1'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Mexico Stad.
90'
Vrije trap voor Guadalajara Chivas op de helft van CF America.
90'
Inworp voor Guadalajara Chivas op de helft van CF America.
90'
Eerste gele kaart voor Cristian Calderon (CF America) in Mexico Stad.
89'
Inworp voor Guadalajara Chivas in de buurt van het vijandige doel in Estadio Azteca.
87'
Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
86'
Alan Cervantes vervangt Jonathan Dos Santos bij de thuisploeg.
86'
De thuisploeg vervangt Rodrigo Sebastian Aguirre Soto door Richard Sanchez.
86'
Guadalajara Chivas in buitenspelpositie.
85'
Hoekschop voor Guadalajara Chivas in Estadio Azteca. Roberto Alvarado neemt deze vanaf rechts.
84'
84'
Guadalajara Chivas mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Roberto Alvarado in Estadio Azteca.
83'
Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft CF America een vrije trap op de eigen helft.
83'
Guadalajara Chivas krijgt van scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82'
Trainer Fernando Ruben Gago gebruikt zijn vierde wissel. Armando Gonzalez wordt door Ricardo Marin Sanchez vervangen bij de uitploeg.
82'
De derde wissel van Guadalajara Chivas. Victor Guzman komt erin voor Fernando Beltran in Estadio Azteca.
82'
In Estadio Azteca mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
80'
Inworp voor Guadalajara Chivas in Estadio Azteca op de eigen helft.
80'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Mexico Stad.
79'
Vanaf rechts mag Roberto Alvarado een hoekschop nemen voor Guadalajara Chivas in Estadio Azteca.
79'
Inworp voor Guadalajara Chivas ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Mexico Stad.
78'
Inworp CF America. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
78'
Dagoberto Espinoza gaat in het boekje van de scheidsrechter.
77'
Scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez geeft een inworp aan CF America op de eigen helft in Estadio Azteca.
77'
Guadalajara Chivas krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez in Mexico Stad.
75'
In Mexico Stad krijgt CF America op de eigen helft een vrije trap te nemen.
75'
Inworp op de eigen helft voor CF America.
74'
74'
CF America moet opletten als Guadalajara Chivas van scheidsrechter Victor Alfonso Caceres Hernandez een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.