90+9'
Inworp voor Club Leon ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Zapopan.
90+9'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios kent Club Leon een inworp toe op de helft van Guadalajara Chivas.
90+8'
Vrije trap in Estadio Akron. Op de helft van Guadalajara Chivas mag Club Leon een vrije trap nemen.
90+7'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Guadalajara Chivas in Zapopan.
90+7'
Inworp voor Club Leon in de buurt van het vijandige doel in Estadio Akron.
90+6'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+6'
Guadalajara Chivas blokkeert de kopbal van Edgar Andres Guerra Hernandez (Club Leon) in Zapopan.
90+5'
Hoekschop voor Club Leon in Estadio Akron. Diego Hernandez neemt deze vanaf links.
90+5'
Een speler van Guadalajara Chivas staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios teruggefloten.
90+3'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Akron.
90+2'
Inworp voor Club Leon in Estadio Akron op de eigen helft.
90+2'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Zapopan.
90+2'
In Zapopan krijgt Club Leon op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+1'
Inworp Club Leon. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
Gele kaart. Alan Mozo (Guadalajara Chivas) gaat op de bon.
90+1'
Club Leon krijgt van scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios op eigen helft een vrije trap toegewezen.
89'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios toont Jose Raul Rangel Aguilar (Guadalajara Chivas) de gele kaart.
88'
Doeltrap voor Guadalajara Chivas in Estadio Akron.
88'
Vrije trap op een mooie plek gegeven door scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios aan de uitploeg.
88'
Vrije trap voor Club Leon op de helft van Guadalajara Chivas.
87'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Zapopan.
86'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Akron.
85'
De bal is over de achterlijn geweest. Club Leon mag een doeltrap nemen.
85'
Guadalajara Chivas gebruikt de vijfde wissel. Ricardo Marin Sanchez vervangt Roberto Alvarado.
84'
De vijfde wissel van Club Leon. Ivan Moreno komt erin voor Sebastian Santos in Estadio Akron.
84'
Wissel in Zapopan: Gonzalo Napoli Soria vervangt Andres Guardado bij Club Leon.
84'
Trainer Eduardo Berizzo Magnolo (Club Leon) gebruikt zijn derde wissel en vervangt Jhonder Cadiz door Jose Alvarado.
84'
Inworp op de eigen helft voor Club Leon.
82'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios geeft Club Leon een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Guadalajara Chivas.
80'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios geeft Club Leon een doeltrap.
79'
Guadalajara Chivas brengt Mateo Chavez Garcia in de plaats van Jesus Orozco.
79'
De thuisploeg vervangt Armando Gonzalez door Javier Hernandez.
79'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios geeft Guadalajara Chivas een doeltrap.
79'
Scheidsrechter Guillermo Pacheco Larios kent een vrije trap toe aan Club Leon, te nemen op de helft van Guadalajara Chivas.
77'
Arbiter Guillermo Pacheco Larios kent een vrije trap toe aan Club Leon op de eigen helft.
74'
Victor Guzman deed het voorbereidende werk.
74'
Armando Gonzalez (Guadalajara Chivas) breidt met een rake kopstoot de voorsprong verder uit. Het staat nu 2-0 in Estadio Akron.
72'
Guadalajara Chivas heeft Erick Gutierrez gewisseld. Omar Govea neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Fernando Ruben Gago.