90+6'
Scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez geeft een inworp aan Juarez op de eigen helft in Estadio Akron.
90+5'
Inworp Juarez. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+4'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
90+2'
Roberto Alvarado met de assist.
90+2'
Doelpunt in Zapopan! Jonathan Padilla vergroot de voorsprong tot 5-0 voor Guadalajara Chivas.
90+2'
Buitenspel van de uitploeg.
90+1'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Zapopan.
90'
Guadalajara Chivas mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Roberto Alvarado in Estadio Akron.
90'
Guadalajara Chivas krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez in Zapopan.
89'
Victor Guzman neemt de door scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez gegeven hoekschop voor Guadalajara Chivas in Zapopan.
84'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Akron.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Juarez mag een doeltrap nemen.
82'
Inworp voor Juarez in Estadio Akron op de eigen helft.
80'
Inworp op de eigen helft voor Guadalajara Chivas.
79'
Scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78'
76'
Trainer Fernando Ruben Gago (Guadalajara Chivas) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Armando Gonzalez door Jonathan Padilla.
76'
De thuisploeg wisselt Alan Mozo voor Jesus Sanchez.
73'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Juarez in Zapopan.
73'
António Briseno (Guadalajara Chivas) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
73'
72'
Bij Juarez komt Haret Ortega er in. Hij vervangt Dieter Villalpando.
71'
Scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez kent een vrije trap toe aan Guadalajara Chivas op een gevaarlijke plek voor Juarez.
70'
Rode kaart in Zapopan! Carlos Salcedo (Juarez) mag gaan douchen na een tweede gele kaart.
70'
Eerste gele kaart voor Jairo Torres (Juarez) in Zapopan.
69'
Juarez mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Guilherme Castilho Carvalho in Estadio Akron.
69'
Wissel in Zapopan: Victor Guzman vervangt Fernando Beltran bij Guadalajara Chivas.
67'
Guilherme Castilho Carvalho neemt de door scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez gegeven hoekschop voor Juarez in Zapopan.
67'
De vierde wissel van Juarez. Jonathan Gonzalez komt erin voor Diego Campillo Del Campo in Estadio Akron.
66'
Guadalajara Chivas krijgt van scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
65'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Estadio Akron.
64'
Doeltrap voor Juarez in Estadio Akron.
64'
De scherpte ontbreekt bij Armando Gonzalez (Guadalajara Chivas). Zijn poging mist doel in Zapopan.
63'
Juarez krijgt van scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
63'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Zapopan.
59'
Scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez geeft Juarez een doeltrap.
59'
Guadalajara Chivas is weer compleet nu Roberto Alvarado weer terug het veld in mag.
58'
Vrije trap voor Guadalajara Chivas op de helft van Juarez.
57'
Scheidsrechter Adonai Escobedo Gonzalez legt de wedstrijd even stil om Roberto Alvarado (Guadalajara Chivas) aan een blessure te laten behandelen in Zapopan.