Inworp voor Club Leon ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Leon.
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Estadio Leon.
Inworp voor Club Leon in Estadio Leon op de eigen helft.
Inworp voor Atlas FC op de helft van Club Leon.
90+3'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Leon.
90+3'
Atlas FC moet opletten als Club Leon van scheidsrechter Diego Montano Robles een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+2'
Eerste gele kaart voor Abraham Bass Flores (Atlas FC) in Leon.
90+2'
Inworp Club Leon. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+1'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Leon.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Atlas FC mag een doeltrap nemen.
90'
Vanaf links mag Angel Mena een hoekschop nemen voor Club Leon in Estadio Leon.
90'
Inworp voor Club Leon op de helft van Atlas FC.
90'
Atlas FC krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Diego Montano Robles in Leon.
89'
Inworp voor Atlas FC in de buurt van het vijandige doel in Estadio Leon.
89'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Club Leon in Leon.
88'
Scheidsrechter Diego Montano Robles kent Atlas FC een inworp toe op de helft van Club Leon.
88'
Vrije trap voor Atlas FC op de helft van Club Leon.
87'
Doeltrap voor Atlas FC in Estadio Leon.
85'
Scheidsrechter Diego Montano Robles kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
84'
Scheidsrechter Diego Montano Robles geeft Atlas FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Club Leon.
84'
Luis Reyes neemt de door scheidsrechter Diego Montano Robles gegeven hoekschop voor Atlas FC in Leon.
83'
81'
De vijfde wissel van Atlas FC. Abraham Bass Flores komt erin voor Edgar Zaldivar in Estadio Leon.
81'
Trainer Benjamin Mora Mendivil (Atlas FC) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Augusto Solari door Mauro Manotas.
81'
Scheidsrechter Diego Montano Robles geeft Club Leon een vrije trap op de eigen helft.
80'
Scheidsrechter Diego Montano Robles geeft Atlas FC een doeltrap.
78'
In Leon krijgt Club Leon op de eigen helft een vrije trap te nemen.
78'
75'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Estadio Leon.
74'
In Estadio Leon mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
73'
Arbiter Diego Montano Robles kent een vrije trap toe aan Atlas FC op de eigen helft.
73'
Club Leon krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Diego Montano Robles op de helft van Atlas FC.
72'
Inworp op de eigen helft voor Club Leon.
71'
Scheidsrechter Diego Montano Robles fluit voor buitenspel van Club Leon.
66'
Omar Fernandez deed het voorbereidende werk.
66'
De stand is weer in evenwicht (1-1) na een kopgoal van Jose Alvarado (Club Leon) in Estadio Leon.