1 - 1Einde
90+6'
Inworp voor Frosinone Calcio op de helft van Modena.
90+6'
Arbiter Marco Piccinini kent een vrije trap toe aan Frosinone Calcio op de eigen helft.
90+5'
In Frosinone krijgt Modena op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+5'
Scheidsrechter Marco Piccinini kent Frosinone Calcio een inworp toe op de helft van Modena.
90+3'
De assist kwam van Thomas Battistella.
90+3'
Doelpunt! Met een kopbal brengt Gregoire Defrel (Modena) zijn ploeg op gelijke hoogte in Frosinone. 1-1.
90+2'
Buitenspel Modena. Scheidsrechter Marco Piccinini fluit de uitploeg terug in Stadio Benito Stirpe.
90+2'
Inworp voor Modena in de buurt van het vijandige doel in Stadio Benito Stirpe.
90+1'
Frosinone Calcio moet uitkijken als Modena een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Stadio Benito Stirpe.
90'
Scheidsrechter Marco Piccinini geeft een inworp aan Modena op de eigen helft in Stadio Benito Stirpe.
90'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio Benito Stirpe.
89'
Inworp voor Frosinone Calcio in Stadio Benito Stirpe op de eigen helft.
89'
89'
Scheidsrechter Marco Piccinini geeft Modena een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Frosinone Calcio.
87'
Inworp op de eigen helft voor Modena.
87'
Bij Modena komt Edoardo Duca er in. Hij vervangt Alessandro di Pardo.
86'
Vrije trap in Stadio Benito Stirpe. Op de helft van Modena mag Frosinone Calcio een vrije trap nemen.
86'
Michele Cerofolini (Frosinone Calcio) is weer terug binnen de lijnen.
84'
Michele Cerofolini blesseert zich bij Frosinone Calcio, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Stadio Benito Stirpe.
84'
Scheidsrechter Marco Piccinini geeft Frosinone Calcio een doeltrap.
83'
Vrije trap voor Modena op de helft van Frosinone Calcio.
82'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
81'
Scheidsrechter Marco Piccinini kent een vrije trap toe aan Modena op een gevaarlijke plek voor Frosinone Calcio.
80'
De uitploeg incasseert geel op naam van Fabio Gerli.
80'
Scheidsrechter Marco Piccinini kent een vrije trap toe aan Frosinone Calcio, te nemen op de helft van Modena.
79'
De bal is over de achterlijn geweest. Modena mag een doeltrap nemen.
79'
De scherpte ontbreekt bij Giuseppe Ambrosino (Frosinone Calcio). Zijn poging mist doel in Frosinone.
78'
77'
Frosinone Calcio gebruikt de vijfde wissel. Pepin vervangt Marvin Cuni.
77'
76'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Frosinone.
76'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Marco Piccinini een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Frosinone.
75'
De uitploeg wisselt Mattia Caldara voor Kleis Bozhanaj.
74'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Frosinone Calcio in Frosinone.
74'
Modena krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marco Piccinini op de helft van Frosinone Calcio.
72'
Doeltrap voor Frosinone Calcio in Stadio Benito Stirpe.
72'
Frosinone Calcio moet opletten als Modena van scheidsrechter Marco Piccinini een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
71'
In Stadio Benito Stirpe mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
71'
Scheidsrechter Marco Piccinini geeft Modena een vrije trap op de eigen helft.
70'
Inworp Modena. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.