90+7'
Frosinone Calcio in buitenspelpositie.
90+6'
Juve Stabia moet opletten als Frosinone Calcio van scheidsrechter Kevin Bonacina een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+6'
Scheidsrechter Kevin Bonacina kent een vrije trap toe aan Frosinone Calcio, te nemen op de helft van Juve Stabia.
90+5'
Juve Stabia brengt Marco Meli in de plaats van Leonardo Candellone.
90+5'
Buitenspel van de uitploeg.
90+4'
Inworp op de eigen helft voor Frosinone Calcio.
90+3'
Yuri Rocchetti kan weer verder bij Juve Stabia.
90+3'
Het spel ligt even stil in Frosinone. Yuri Rocchetti (Juve Stabia) raakt geblesseerd en heeft verzorging nodig.
90+2'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Kevin Bonacina een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Frosinone.
90+2'
Pepin gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+1'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Frosinone.
90'
Pepin vervangt Davide Biraschi bij de thuisploeg.
89'
89'
Eerste gele kaart voor Matteo Baldi (Juve Stabia) in Frosinone.
87'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Frosinone Calcio in Frosinone.
86'
Riccardo Marchizza (Frosinone Calcio) krijgt geel.
85'
Trainer Guido Pagliuca gebruikt zijn vierde wissel. Kevin Piscopo wordt door Matteo Baldi vervangen bij de uitploeg.
84'
Juve Stabia krijgt van scheidsrechter Kevin Bonacina op eigen helft een vrije trap toegewezen.
83'
Tweede geel voor Juve Stabia speler Francesco Folino. Scheidsrechter Kevin Bonacina stuurt hem vroegtijdig van het veld.
83'
Vrije trap in Stadio Benito Stirpe. Op de helft van Juve Stabia mag Frosinone Calcio een vrije trap nemen.
82'
De bal is over de achterlijn geweest. Juve Stabia mag een doeltrap nemen.
81'
Arbiter Kevin Bonacina kent een vrije trap toe aan Frosinone Calcio op de eigen helft.
80'
Doeltrap voor Juve Stabia in Stadio Benito Stirpe.
80'
De poging van Frank Tsadjout (Frosinone Calcio) mist doel in Stadio Benito Stirpe.
79'
78'
De thuisploeg wisselt Giuseppe Ambrosino voor Tjas Begic.
77'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Kevin Bonacina een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Frosinone.
75'
Inworp Juve Stabia. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
75'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio Benito Stirpe.
72'
Scheidsrechter Kevin Bonacina geeft Juve Stabia een vrije trap op de eigen helft.
72'
Gele kaart in Frosinone: Ebrima Darboe (Frosinone Calcio) gaat op de bon bij scheidsrechter Kevin Bonacina.
70'
Scheidsrechter Kevin Bonacina kent Juve Stabia een inworp toe op de helft van Frosinone Calcio.
68'
Voor Romano Floriani is de wedstrijd voorbij. Yuri Rocchetti vervangt de aangeslagen speler bij Juve Stabia.
67'
Coach Guido Pagliuca (Juve Stabia) moet ingrijpen en brengt Fabio Maistro voor de geblesseerde Marco Bellich.
67'
De uitploeg vervangt Nicola Mosti door Andrea Adorante.
66'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Marco Bellich (Juve Stabia).