Een doelpoging van Christos Kourfalidis (Cosenza Calcio) in Cosenza mist scherpte.
90+6'
Vergeefse doelpoging Andrea Rizzo Pinna (Cosenza Calcio).
90+6'
Scheidsrechter Alberto Ruben Arena geeft een inworp aan Cosenza Calcio op de eigen helft in Stadio San Vito.
90+5'
Scheidsrechter Alberto Ruben Arena kent Cosenza Calcio een inworp toe op de helft van Sassuolo Calcio.
90+4'
Inworp voor Sassuolo Calcio in Stadio San Vito op de eigen helft.
90+4'
Inworp Sassuolo Calcio. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+3'
In Stadio San Vito mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
90+2'
Scheidsrechter Alberto Ruben Arena geeft Cosenza Calcio een vrije trap op de eigen helft.
90+1'
Luca Lipani (Sassuolo Calcio) krijgt geel.
90+1'
Scheidsrechter Alberto Ruben Arena kent een vrije trap toe aan Cosenza Calcio, te nemen op de helft van Sassuolo Calcio.
88'
Cosenza Calcio krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alberto Ruben Arena in Cosenza.
85'
Gele kaart in Cosenza: Samuele Mulattieri (Sassuolo Calcio) gaat op de bon bij scheidsrechter Alberto Ruben Arena.
85'
Cosenza Calcio krijgt van scheidsrechter Alberto Ruben Arena op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84'
Buitenspelpositie van de thuisploeg.
84'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Cosenza.
83'
Trainer Massimiliano Alvini (Cosenza Calcio) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Michael Venturi door Massimo Zilli.
83'
83'
Sassuolo Calcio krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alberto Ruben Arena op de helft van Cosenza Calcio.
82'
81'
De bal is over de achterlijn geweest. Sassuolo Calcio mag een doeltrap nemen.
81'
Kans voor Cosenza Calcio in Stadio San Vito! De kopbal van Alessandro Caporale mist het doel.
81'
Yeferson Paz Blandon (Sassuolo Calcio) krijgt geel van scheidsrechter Alberto Ruben Arena in Stadio San Vito en moet oppassen.
80'
Sassuolo Calcio moet uitkijken als Cosenza Calcio een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Stadio San Vito.
80'
In Stadio San Vito mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
79'
Doeltrap voor Cosenza Calcio in Stadio San Vito.
79'
De scherpte ontbreekt bij Samuele Mulattieri (Sassuolo Calcio). Zijn poging mist doel.
78'
78'
Inworp op de eigen helft voor Sassuolo Calcio.
77'
Inworp voor Cosenza Calcio in de buurt van het vijandige doel in Stadio San Vito.
76'
De uitploeg vervangt Kristian Thorstvedt door Luca Lipani.
76'
75'
Scheidsrechter Alberto Ruben Arena geeft Sassuolo Calcio een doeltrap.
75'
Simone Mazzocchi mist het doel en scoort niet voor Cosenza Calcio.
74'
Inworp Cosenza Calcio. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
74'
Mohamed Sankoh (Cosenza Calcio) krijgt een eerste gele kaart.
74'
Arbiter Alberto Ruben Arena kent een vrije trap toe aan Sassuolo Calcio op de eigen helft.
73'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadio San Vito.
72'
Hoekschop voor Cosenza Calcio in Stadio San Vito. Andrea Rizzo Pinna neemt deze vanaf rechts.