Inworp op de eigen helft voor Cesena FC.
Arbiter Marco Monaldi kent een vrije trap toe aan Modena op de eigen helft.
90+5'
Vrije trap voor Cesena FC op de helft van Modena.
90+4'
Scheidsrechter Marco Monaldi kent een vrije trap toe aan Cesena FC, te nemen op de helft van Modena.
90+3'
Doeltrap voor Modena in Dino Manuzzi.
90+2'
90+1'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Dino Manuzzi.
89'
Scheidsrechter Marco Monaldi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
89'
Trainer Pierpaolo Bisoli (Modena) gebruikt zijn vijfde wissel en vervangt Antonio Palumbo door Cristian Cauz.
89'
Bij Cesena FC komt Riccardo Chiarello er in. Hij vervangt Daniele Donnarumma.
89'
Raffaele Celia vervangt Simone Bastoni bij de thuisploeg.
88'
Scheidsrechter Marco Monaldi geeft Modena een doeltrap.
87'
Modena mag een hoekschop nemen vanaf links via Antonio Palumbo in Dino Manuzzi.
85'
Inworp voor Cesena FC in de buurt van het vijandige doel in Dino Manuzzi.
83'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Cesena.
81'
Scheidsrechter Marco Monaldi geeft een inworp aan Modena op de eigen helft in Dino Manuzzi.
80'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Marco Monaldi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Cesena.
78'
De thuisploeg vervangt Cristian Shpendi door Sydney van Hooijdonk.
78'
Trainer Michele Mignani gebruikt zijn tweede wissel. Emanuele Adamo wordt door Joseph Ceesay vervangen bij de thuisploeg.
78'
Scheidsrechter Marco Monaldi geeft een inworp aan Cesena FC op de eigen helft in Dino Manuzzi.
77'
Scheidsrechter Marco Monaldi geeft Cesena FC een vrije trap op de eigen helft.
77'
Inworp voor Modena op de helft van Cesena FC.
76'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Cesena.
75'
Modena krijgt van scheidsrechter Marco Monaldi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
72'
In Cesena krijgt Modena op de eigen helft een vrije trap te nemen.
71'
Inworp op de eigen helft voor Modena.
69'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Cesena FC in Cesena.
69'
Scheidsrechter Marco Monaldi geeft Modena een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Cesena FC.
68'
67'
De uitploeg wisselt Pedro Mendes voor Antonio Pergreffi.
67'
Deze wissel was niet voorzien. Michele Mignani moet de aangeslagen Tommaso Berti vervangen. Augustus Kargbo komt voor hem in de plaats. Dit is de eerste wissel voor Cesena FC.
65'
Mattia Caldara krijgt rood! De uitploeg moet verder met een man minder.
65'
Tommaso Berti (Cesena FC) raakt geblesseerd in Cesena. Scheidsrechter Marco Monaldi legt de wedstrijd even stil.
64'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Dino Manuzzi.
63'
Modena gebruikt de derde wissel. Kleis Bozhanaj vervangt Giuseppe Caso.
63'
Scheidsrechter Marco Monaldi geeft Cesena FC een doeltrap.
61'
61'
Cesena FC mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
60'
Inworp voor Cesena FC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Cesena.
60'
Modena krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marco Monaldi op de helft van Cesena FC.