In Catanzaro krijgt US Catanzaro op de eigen helft een vrije trap te nemen.
Inworp op de eigen helft voor Carrarese Calcio.
Scheidsrechter Daniele Perenzoni geeft Carrarese Calcio een doeltrap.
Scheidsrechter Daniele Perenzoni geeft US Catanzaro een doeltrap.
90+2'
Doelpoging Carrarese Calcio! Het schot van Leonardo Cerri gaat niet tussen de palen.
90+2'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Daniele Perenzoni een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Catanzaro.
90+1'
Arbiter Daniele Perenzoni kent een vrije trap toe aan Carrarese Calcio op de eigen helft.
90'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Daniele Perenzoni een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Catanzaro.
90'
90'
Een doelpoging van Demba Seck (US Catanzaro) in Catanzaro mist scherpte.
89'
Eerste gele kaart voor Manuel Cicconi (Carrarese Calcio) in Catanzaro.
89'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Stadio Nicola Ceravolo.
88'
Scheidsrechter Daniele Perenzoni geeft een inworp aan US Catanzaro op de eigen helft in Stadio Nicola Ceravolo.
88'
86'
De vijfde wissel van US Catanzaro. Demba Seck komt erin voor Simone Pontisso in Stadio Nicola Ceravolo.
86'
Trainer Fabio Caserta gebruikt zijn vierde wissel. Tommaso Biasci wordt door Riccardo Pagano vervangen bij de thuisploeg.
86'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Carrarese Calcio in Catanzaro.
86'
Simone Pontisso met de kopkans! Geen doelpunt voor US Catanzaro in Stadio Nicola Ceravolo.
84'
Carrarese Calcio krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniele Perenzoni op de helft van US Catanzaro.
84'
Inworp US Catanzaro. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. US Catanzaro mag een doeltrap nemen.
82'
De uitploeg vervangt Mattia Finotto door Leonardo Cerri.
81'
Scheidsrechter Daniele Perenzoni kent een vrije trap toe aan US Catanzaro, te nemen op de helft van Carrarese Calcio.
80'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Catanzaro.
78'
De derde wissel van US Catanzaro. Mamadou Coulibaly komt erin voor Jacopo Petriccione in Stadio Nicola Ceravolo.
75'
US Catanzaro krijgt van scheidsrechter Daniele Perenzoni op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74'
Schot op doel van Filippo Pittarello. Maar zonder doelpunt voor US Catanzaro als gevolg.
74'
Carrarese Calcio moet opletten als US Catanzaro van scheidsrechter Daniele Perenzoni een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
74'
Scheidsrechter Daniele Perenzoni geeft Carrarese Calcio een vrije trap op de eigen helft.
72'
US Catanzaro gebruikt de tweede wissel. Stefano Scognamillo vervangt Federico Bonini.
72'
Wissel in Catanzaro: Filippo Pittarello vervangt Pietro Iemmello bij US Catanzaro.
72'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio Nicola Ceravolo.
72'
Carrarese Calcio krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Daniele Perenzoni in Catanzaro.