In Carrara krijgt Carrarese Calcio op de eigen helft een vrije trap te nemen.
Matteo Rover mist het doel en scoort niet voor FC Sudtirol in Stadio dei Marmi.
90+2'
Scheidsrechter Marco Monaldi geeft Carrarese Calcio een doeltrap.
90+2'
Vrije trap in Stadio dei Marmi. Op de helft van Carrarese Calcio mag FC Sudtirol een vrije trap nemen.
90+2'
Inworp op de eigen helft voor FC Sudtirol.
90+1'
De uitploeg incasseert geel op naam van Jasmin Kurtic.
90+1'
Scheidsrechter Marco Monaldi kent een vrije trap toe aan Carrarese Calcio, te nemen op de helft van FC Sudtirol.
90'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Carrara.
89'
Inworp voor Carrarese Calcio op de helft van FC Sudtirol.
88'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Carrara.
87'
FC Sudtirol krijgt van scheidsrechter Marco Monaldi op eigen helft een vrije trap toegewezen.
86'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Stadio dei Marmi.
86'
Inworp FC Sudtirol. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84'
Wissel in Carrara: Mateo Scheffer Bracco vervangt Simone Zanon bij Carrarese Calcio.
84'
Doeltrap voor Carrarese Calcio in Stadio dei Marmi.
84'
De scherpte ontbreekt bij Silvio Merkaj (FC Sudtirol). Zijn poging mist doel in Carrara.
84'
FC Sudtirol krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Marco Monaldi in Carrara.
82'
Scheidsrechter Marco Monaldi kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
82'
Doeltrap voor FC Sudtirol in Stadio dei Marmi.
81'
80'
FC Sudtirol gebruikt de vijfde wissel. Federico Davi vervangt Andrea Cagnano.
79'
79'
Arbiter Marco Monaldi kent een vrije trap toe aan FC Sudtirol op de eigen helft.
79'
78'
Luigi Cherubini vervangt Samuel Giovane bij de thuisploeg.
78'
De derde wissel van Carrarese Calcio. Emanuele Zuelli komt erin voor Mattia Finotto in Stadio dei Marmi.
77'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Carrarese Calcio in Carrara.
77'
76'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Marco Monaldi een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Carrara.
73'
FC Sudtirol schiet tussen de palen, maar Andrea Cagnano ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
73'
FC Sudtirol mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Daniele Casiraghi in Stadio dei Marmi.
72'
Carrarese Calcio moet opletten als FC Sudtirol van scheidsrechter Marco Monaldi een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
71'
71'
Bij Carrarese Calcio komt Leonardo Capezzi er in. Hij vervangt Nicolas Schiavi.
71'
Carrarese Calcio gebruikt de eerste wissel. Leonardo Cerri vervangt Alessandro Capello.
70'
FC Sudtirol krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Marco Monaldi op de helft van Carrarese Calcio.
69'
Scheidsrechter Marco Monaldi kent FC Sudtirol een inworp toe op de helft van Carrarese Calcio.