In Bari krijgt SSC Bari op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+7'
SSC Bari moet uitkijken als Mantova 1911 een gevaarlijke vrij trap mag nemen in San Nicola.
90+6'
Arbiter Ivano Pezzuto kent een vrije trap toe aan Mantova 1911 op de eigen helft.
90+1'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in San Nicola.
89'
Door een doelpunt van Valerio Mantovani loopt de thuisploeg verder uit op de tegenstander. Het is 2-0 in Bari.
89'
Vanaf links mag Lorenzo Sgarbi een hoekschop nemen voor SSC Bari in San Nicola.
88'
Mantova 1911 krijgt van scheidsrechter Ivano Pezzuto op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Bari.
87'
Inworp SSC Bari. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
86'
Scheidsrechter Ivano Pezzuto geeft Mantova 1911 een vrije trap op de eigen helft.
81'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Ivano Pezzuto een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bari.
81'
Simone Trimboli krijgt rood! De uitploeg moet verder met een man minder.
79'
Inworp voor Mantova 1911 in San Nicola op de eigen helft.
79'
Bij Mantova 1911 komt Alessandro Debenedetti er in. Hij vervangt Nicolo Radaelli.
78'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Bari.
76'
Trainer Moreno Longo gebruikt zijn vijfde wissel. Mehdi Dorval wordt door Costantino Favasuli vervangen bij de thuisploeg.
76'
SSC Bari brengt Coli Saco in de plaats van Nunzio Lella.
75'
Scheidsrechter Ivano Pezzuto geeft Mantova 1911 een doeltrap.
73'
De uitploeg vervangt Antonio Fiori door David Wieser.
73'
Francesco Ruocco vervangt Mattia Aramu bij de uitploeg.
72'
De uitploeg wisselt Francesco Galuppini voor Davide Bragantini.
71'
Vrije trap voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in San Nicola.
70'
SSC Bari moet opletten als Mantova 1911 van scheidsrechter Ivano Pezzuto een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
69'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Mantova 1911 in de buurt van het doel van SSC Bari.
67'
Cesar Falletti (SSC Bari) lijkt weer hersteld en kan de wedstrijd verder voortzetten in Bari.
67'
Wissel in Bari: Lorenzo Sgarbi vervangt Cesar Falletti bij SSC Bari.
66'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Cesar Falletti (SSC Bari).
65'
De bal is over de achterlijn geweest. Mantova 1911 mag een doeltrap nemen.
64'
Scheidsrechter Ivano Pezzuto geeft een inworp aan Mantova 1911 op de eigen helft in San Nicola.
64'
62'
61'
Scheidsrechter Ivano Pezzuto kent een vrije trap toe aan Mantova 1911 op een gevaarlijke plek voor SSC Bari.
60'
Scheidsrechter Ivano Pezzuto kent SSC Bari een inworp toe op de helft van Mantova 1911.
59'
Trainer Davide Possanzini (Mantova 1911) gebruikt zijn eerste wissel en vervangt Davis Mensah door Leonardo Mancuso.
57'
Doeltrap voor SSC Bari in San Nicola.
52'
SSC Bari gebruikt de tweede wissel. Nosa Edward Obaretin vervangt Francesco Vicari.
52'
SSC Bari heeft Kevin Lasagna gewisseld. Andrija Novakovich neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Moreno Longo.