1 - 0Einde
90+7'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Sudtirol in Bozen.
90+7'
Reggina 1914 krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Antonio Rapuano in Bozen.
90+7'
De kopbal van Daniele Liotti wordt onschadelijk gemaakt door de verdediging van FC Sudtirol.
90+6'
Inworp voor Reggina 1914 in Stadio Druso op de eigen helft.
90+5'
FC Sudtirol krijgt van scheidsrechter Antonio Rapuano op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+4'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Stadio Druso.
90+2'
Scheidsrechter Antonio Rapuano geeft FC Sudtirol een doeltrap.
90+2'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Bozen.
90+1'
Wissel in Bozen: Gabriel Lunetta vervangt Luca Fiordilino bij FC Sudtirol.
90'
Bij Reggina 1914 komt Andrey Galabinov er in. Hij vervangt Giuseppe Loiacono.
90'
Reggina 1914 heeft Gianluca Di Chiara gewisseld. Daniele Liotti neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Filippo Inzaghi.
89'
Luca Fiordilino deed het voorbereidende werk.
89'
Treffer in Stadio Druso! FC Sudtirol maakt er 1-0 van. Daniele Casiraghi is de doelpuntenmaker.
88'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Antonio Rapuano een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Bozen.
87'
Inworp op de eigen helft voor Reggina 1914.
86'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Bozen.
86'
Poging met het hoofd van Niccolo Pierozzi (Reggina 1914), maar hij mist het doel.
86'
85'
Reggina 1914 schiet tussen de palen, maar Zan Majer ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
84'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Reggina 1914 in Bozen.
83'
Daniele Casiraghi neemt de door scheidsrechter Antonio Rapuano gegeven hoekschop voor FC Sudtirol in Bozen.
82'
Scheidsrechter Antonio Rapuano geeft FC Sudtirol een vrije trap op de eigen helft.
81'
Arbiter Antonio Rapuano kent een vrije trap toe aan Reggina 1914 op de eigen helft.
81'
Scheidsrechter Antonio Rapuano kent FC Sudtirol een inworp toe op de helft van Reggina 1914.
81'
Reggina 1914 brengt Federico Ricci in de plaats van Riccardo Gagliolo.
80'
De bal is over de achterlijn geweest. FC Sudtirol mag een doeltrap nemen.
79'
Marco Curto (FC Sudtirol) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
79'
FC Sudtirol moet uitkijken als Reggina 1914 een gevaarlijke vrij trap mag nemen in Stadio Druso.
78'
Inworp voor FC Sudtirol ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Bozen.
77'
In Bozen krijgt FC Sudtirol op de eigen helft een vrije trap te nemen.
76'
Scheidsrechter Antonio Rapuano kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
76'
FC Sudtirol mag een hoekschop nemen vanaf Links via Daniele Casiraghi in Stadio Druso.
75'
In Stadio Druso mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
75'
Doeltrap voor FC Sudtirol in Stadio Druso.
75'
Luigi Canotto mist het doel en scoort niet voor Reggina 1914.
73'
Scheidsrechter Antonio Rapuano geeft Reggina 1914 een vrije trap op de eigen helft.
73'
De thuisploeg wisselt Matteo Rover voor Joaquin Oscar Larrivey.
72'
Scheidsrechter Antonio Rapuano kent een vrije trap toe aan FC Sudtirol, te nemen op de helft van Reggina 1914.