4 - 3Einde
90+5'
Domenico Criscito brengt zijn ploeg Genoa CFC aan de leiding na een benutte strafschop. 4-3!
90+4'
Raffaele Maiello gaat in het boekje van de scheidsrechter.
90+3'
Genoa CFC brengt Domenico Criscito in de plaats van Albert Gudmundsson.
90+2'
Giuseppe Agostino vervangt Josep Martinez bij de thuisploeg.
90+1'
Scheidsrechter Daniele Rutella geeft Genoa CFC een doeltrap.
90+1'
De kopbal van Walid Cheddira belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor SSC Bari.
90+1'
Scheidsrechter Daniele Rutella geeft SSC Bari een vrije trap op de eigen helft.
90'
Scheidsrechter Daniele Rutella geeft SSC Bari een doeltrap.
89'
Scheidsrechter Daniele Rutella geeft een gele kaart aan Walid Cheddira (SSC Bari).
89'
Scheidsrechter Daniele Rutella kent een vrije trap toe aan Genoa CFC, te nemen op de helft van SSC Bari.
89'
De bal is over de achterlijn geweest. SSC Bari mag een doeltrap nemen.
86'
Sebastiano Esposito deed het voorbereidende werk.
86'
Walid Cheddira scoort en maakt de 3-3 gelijkmaker voor SSC Bari in Luigi Ferraris.
85'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor SSC Bari in Genua.
85'
Een doelpoging van George Puscas (Genoa CFC) mist scherpte.
84'
Doeltrap voor Genoa CFC in Luigi Ferraris.
84'
De poging van Giacomo Ricci (SSC Bari) mist doel in Luigi Ferraris.
83'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Genua.
82'
Doeltrap voor SSC Bari in Luigi Ferraris.
82'
Radu Matei Dragusin mist een kopkans voor Genoa CFC.
81'
Filip Jagiello neemt de door scheidsrechter Daniele Rutella gegeven hoekschop voor Genoa CFC in Genua.
81'
De uitploeg vervangt Francesco Vicari door Emmanuele Matino.
80'
SSC Bari krijgt van scheidsrechter Daniele Rutella op eigen helft een vrije trap toegewezen.
79'
Inworp op de eigen helft voor Genoa CFC.
78'
Stefano Sabelli (Genoa CFC) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Morten Frendrup.
77'
Bij SSC Bari komt Raffaele Maiello er in. Hij vervangt Ahmad Benali.
77'
Bij de thuisploeg stond Stefano Sabelli op scherp en moet vanwege een gele kaart de volgende ronde vanaf de tribune meekijken.
76'
Stefano Sabelli (Genoa CFC) raakt geblesseerd in Genua. Scheidsrechter Daniele Rutella legt de wedstrijd even stil.
75'
De assist kwam van Stefano Sabelli.
75'
Genoa CFC komt op een 3-2 voorsprong in Genua via Caleb Ekuban!
74'
Inworp voor Genoa CFC ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Genua.
74'
72'
Stefano Sabelli (Genoa CFC) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
71'
Inworp voor SSC Bari in Luigi Ferraris op de eigen helft.
70'
Scheidsrechter Daniele Rutella legt de wedstrijd even stil om Stefano Sabelli (Genoa CFC) aan een blessure te laten behandelen in Genua.
69'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Luigi Ferraris.
69'
Ruben Alejandro Botta Montero (SSC Bari) krijgt een eerste gele kaart.
68'
Het voorbereidende werk werd verricht door Ruben Alejandro Botta Montero.
68'
Alles is weer mogelijk in Genua. Leonardo Benedetti brengt SSC Bari met de gelijkmaker langszij. 2-2!
66'
Wissel in Genua: Ruben Alejandro Botta Montero vervangt Mehdi Dorval bij SSC Bari.