Hellas Verona met een verdiende overwinning vandaag
Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
90+6'
Balbezit: Salernitana: 53%, Hellas Verona: 47%.
90+5'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Toma Basic van Salernitana Karol Swiderski liet struikelen
90+5'
Hellas Verona probeert een kans te creëeren.
90+5'
Salernitana neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
90+4'
Lorenzo Montipo haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+3'
Giulio Maggiore is bestraft voor het duwen van Giangiacomo Magnani.
90+3'
Salernitana heeft het balbezit.
90+3'
Junior Sambia haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+2'
De vierde official geeft aan dat er 4 minuten bij worden geteld.
90+1'
Met het doelpunt heeft Salernitana de achterstand minder erg gemaakt. Gaan ze nu punten uit deze wedstrijd slepen?
90+1'
Darko Lazovic verlaat het veld om door Ruben Vinagre vervangen te worden bij een tactische wissel.
90'
G O O O A A A L - Een makkelijke afronding voor Giulio Maggiore van Salernitana, die de bal er zo in kan tikken met rechts!
90'
Oei! Een volley van Niccolo Pierozzi raakt de paal!
90'
Giulio Maggiore slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op rechts, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.
89'
89'
Pawel Dawidowicz van Hellas Verona onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
89'
Salernitana probeert een kans te creëeren.
88'
88'
Hellas Verona begint een tegenaanval.
87'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Jackson Tchatchoua van Hellas Verona Toma Basic liet struikelen
86'
85'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Tijjani Noslin van Hellas Verona Toma Basic liet struikelen