Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
90+6'
Vandaag is het aantal aanwezigen 70831.
90+6'
AC Milaan had het betere van het spel, maar de wedstrijd eindigde in een gelijkspel.
90+6'
Balbezit: AC Milaan: 66%, Salernitana: 34%.
90+6'
Een doeltrap voor Salernitana.
90+6'
Er doet zich een kans voor voor Mattia Caldara van AC Milaan, maar zijn kopbal gaat naast
90+5'
De voorzet door Alessandro Florenzi van AC Milaan bereikt een teamgenoot in het strafschopgebied.
90+4'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Mateusz Legowski van Salernitana Theo Hernández liet struikelen
90+3'
Alessandro Florenzi van AC Milaan neemt een korte hoekschop van links.
90+3'
Marco Pellegrino haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+3'
Niccolo Pierozzi haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+2'
90+2'
Er doet zich een kans voor voor Luka Jovic van AC Milaan, maar zijn kopbal gaat naast
90+2'
Alessandro Florenzi van AC Milaan neemt een hoekschop van rechts.
90+1'
Goede poging op doel van Christian Pulisic, maar de keeper redt
90+1'
AC Milaan probeert een kans te creëeren.
90+1'
90+1'
De vierde official geeft aan dat er 5 minuten bij worden geteld.
90+1'
Andres Sfait haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+1'
89'
G O O O A A A L - Een makkelijke afronding voor Simy van Salernitana, die de bal er zo in kan tikken met links!
89'
Goede poging op doel van Loum Tchaouna, maar de keeper redt
89'
Salernitana probeert een kans te creëeren.
89'
Luka Jovic wint een luchtduel van Triantafyllos Pasalidis.
88'
Fikayo Tomori verlaat het veld om door Simon Kjær vervangen te worden bij een tactische wissel.
88'
Antonio Mirante verlaat het veld om door Lapo Nava vervangen te worden bij een tactische wissel.
87'
G O O O A A A L - Junior Sambia van Salernitana scoort van buiten het strafschopgebied met de linkervoet!
87'
86'
Yacine Adli speelt de bal met de hand.
85'
Balbezit: AC Milaan: 65%, Salernitana: 35%.
85'
85'
Olivier Giroud verlaat het veld om door Luka Jovic vervangen te worden bij een tactische wissel.
84'
Andres Sfait van Salernitana onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
84'
Alessandro Florenzi slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op rechts, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.
83'
Mateusz Legowski van Salernitana onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.