De volgende penalty is voor Spezia Calcio: Adam Nagy.
Yayah Kallon maakt zich klaar om zijn strafschop te nemen voor Salernitana.
Giuseppe di Serio (Spezia Calcio) is de volgende. Houdt hij zijn zenuwen in bedwang?
90+7'
Vergeefse doelpoging Jayden Braaf (Salernitana).
90+6'
Scheidsrechter Daniele Rutella geeft Salernitana een vrije trap op de eigen helft.
90+3'
Het voorbereidende werk werd verricht door Flavius Daniliuc.
90+3'
Doelpunt! Boulaye Dia maakt de gelijkmaker. 3-3!
90+3'
Spezia Calcio moet opletten als Salernitana van scheidsrechter Daniele Rutella een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+2'
Scheidsrechter Daniele Rutella geeft Salernitana een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Spezia Calcio.
90+2'
90'
De bal is over de achterlijn geweest. Spezia Calcio mag een doeltrap nemen.
87'
Scheidsrechter Daniele Rutella kent een vrije trap toe aan Salernitana, te nemen op de helft van Spezia Calcio.
87'
Spezia Calcio heeft Giuseppe Aurelio gewisseld. Petko Hristov neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Luca D'Angelo.
86'
Inworp op de eigen helft voor Spezia Calcio.
85'
Salernitana krijgt van scheidsrechter Daniele Rutella op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84'
De kopbal van Simeon Nwankwo (Salernitana) mist het doel van de tegenstander.
83'
Scheidsrechter Daniele Rutella kent Salernitana een inworp toe op de helft van Spezia Calcio.
82'
Arbiter Daniele Rutella kent een vrije trap toe aan Salernitana op de eigen helft.
81'
Bij Salernitana komt Jayden Braaf er in. Hij vervangt Diego Martin Valencia Morello.
80'
Inworp Salernitana. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79'
Scheidsrechter Daniele Rutella geeft Spezia Calcio een vrije trap op de eigen helft.
79'
Schot op doel van Francesco Pio Esposito. Maar zonder doelpunt voor Spezia Calcio als gevolg.
78'
Spezia Calcio gebruikt de vierde wissel. Francesco Pio Esposito vervangt Edoardo Soleri.
78'
Salvatore Elia vervangt Pietro Candelari bij de uitploeg.
77'
Vrije trap voor Salernitana op de helft van Spezia Calcio.
74'
De thuisploeg vervangt Lilian Njoh door Domagoj Bradaric.
73'
Inworp voor Spezia Calcio op de helft van Salernitana.
73'
Salernitana krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Daniele Rutella op de helft van Spezia Calcio.
72'
Spezia Calcio heeft Filippo Bandinelli gewisseld. Adam Nagy neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Luca D'Angelo.
72'
De scherpte ontbreekt bij Yayah Kallon (Salernitana). Zijn poging mist doel.
69'
Via een door Boulaye Dia benutte strafschop verkleint Salernitana de achterstand tot 2-3.
62'
Spezia Calcio krijgt van scheidsrechter Daniele Rutella op eigen helft een vrije trap toegewezen.