90+9'
Goal! De thuisploeg neemt een 2-1 voorsprong dankzij een benutte penalty van Antonin Barak.
90+7'
Scheidsrechter Michal Ocenas geeft Tsjechië een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Noord-Macedonië.
90+6'
Scheidsrechter Michal Ocenas kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+5'
Scheidsrechter Michal Ocenas geeft Noord-Macedonië een doeltrap.
90+5'
Een doelpoging van Ondrej Lingr (Tsjechië) mist scherpte.
90+5'
Hoekschop voor Tsjechië. Antonin Barak neemt deze vanaf links.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor Tsjechië.
90+2'
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Noord-Macedonië mag een doeltrap nemen.
90+2'
De poging van Tomas Soucek (Tsjechië) mist doel.
90'
De uitploeg wisselt Eljif Elmas voor Ahmed Iljazovski.
90'
De uitploeg vervangt Ezgjan Alioski door Redon Kjamili.
89'
Tsjechië gebruikt de zesde wissel. Ondrej Lingr vervangt Tomas Holes.
89'
Noord-Macedonië krijgt van scheidsrechter Michal Ocenas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
88'
Doelpoging Noord-Macedonië! Het schot van Isnik Alimi gaat niet tussen de palen.
86'
Scheidsrechter Michal Ocenas kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
Inworp Noord-Macedonië. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84'
84'
Tsjechië mag een hoekschop nemen vanaf links via Antonin Barak.
84'
Tsjechië krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Michal Ocenas.
82'
82'
De scherpte ontbreekt bij Robin Hranac (Tsjechië). Zijn poging mist doel.
81'
Vanaf links mag Antonin Barak een hoekschop nemen voor Tsjechië.
80'
Ezgjan Alioski kan weer verder bij Noord-Macedonië.
79'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
78'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Ezgjan Alioski (Noord-Macedonië).
78'
78'
Arbiter Michal Ocenas kent een vrije trap toe aan Noord-Macedonië op de eigen helft.
77'
Noord-Macedonië brengt Milan Ristovski in de plaats van Aleksandar Trajkovski.
77'
Bojan Dimoski vervangt Stefan Ashkovski bij de uitploeg.
75'
Scheidsrechter Michal Ocenas kent Tsjechië een inworp toe op de helft van Noord-Macedonië.
75'
75'
Scheidsrechter Michal Ocenas geeft Noord-Macedonië een vrije trap op de eigen helft.