Inworp op de eigen helft voor San Marino.
Hoekschop voor San Marino. Alessandro Tosi neemt deze vanaf links.
87'
Matteo Valli Casadei vervangt Manuel Battistini bij de thuisploeg.
85'
Scheidsrechter Ishmael Barbara kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83'
Het voorbereidende werk werd verricht door Andreas Katsantonis.
83'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Andronikos Kakoullis. 1-4!
83'
Arbiter Ishmael Barbara kent een vrije trap toe aan San Marino op de eigen helft.
81'
De assist kwam van Matteo Vitaioli.
81'
Simone Giocondi legt de bal in het net en verkleint zo de achterstand tot 1-3.
81'
Gele kaart. Simone Giocondi (San Marino) gaat op de bon.
78'
Alessandro Tosi schiet op doel maar scoort niet voor San Marino.
77'
Vanaf rechts mag Alessandro Tosi een hoekschop nemen voor San Marino.
76'
Vergeefse doelpoging Alessandro Tosi (San Marino).
76'
Alessandro Tosi neemt de door scheidsrechter Ishmael Barbara gegeven hoekschop voor San Marino.
75'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
75'
San Marino krijgt van scheidsrechter Ishmael Barbara op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74'
San Marino gebruikt de vijfde wissel. Marcello Mularoni vervangt Andrea Contadini.
74'
San Marino brengt Giacomo Valentini in de plaats van Michele Cevoli.
74'
De thuisploeg wisselt Nicola Nanni voor Matteo Vitaioli.
73'
Inworp San Marino. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
71'
Vrije trap voor Cyprus op de helft van San Marino.
69'
Cyprus krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ishmael Barbara.
69'
Bij Cyprus komt Kostas Pileas er in. Hij vervangt Giorgos Malekkidis.
68'
Scheidsrechter Ishmael Barbara geeft San Marino een doeltrap.
67'
Cyprus krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Ishmael Barbara op de helft van San Marino.
67'
Cyprus krijgt een schietkans via Charalambos Kyriakou, maar scoort niet.
66'
65'
Scheidsrechter Ishmael Barbara geeft San Marino een vrije trap op de eigen helft.
64'
Inworp voor Cyprus op de helft van San Marino.
62'
De uitploeg vervangt Grigoris Kastanos door Andreas Chrysostomou.
62'
Bij Cyprus komt Andreas Katsantonis er in. Hij vervangt Ioannis Pittas.
60'
59'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Cyprus in de buurt van het doel van San Marino.
58'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Michele Cevoli.
58'
San Marino krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Ishmael Barbara.
57'
55'
Scheidsrechter Ishmael Barbara kent een vrije trap toe aan San Marino op een gevaarlijke plek voor Cyprus.
54'
Kostakis Artymatas met de assist.
54'
Cyprus loopt uit naar een comfortabele 0-3 voorsprong dankzij Grigoris Kastanos.