Vergeefse doelpoging Mikey Johnston (Ierland).
89'
Portugal mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Matheus Nunes.
87'
Ierland krijgt van scheidsrechter Christopher Kavanagh op eigen helft een vrije trap toegewezen.
87'
Scheidsrechter Christopher Kavanagh geeft Portugal een vrije trap op de eigen helft.
83'
Mark Sykes vervangt William Smallbone bij de uitploeg.
82'
Inworp Portugal. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
80'
Portugal krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Christopher Kavanagh op de helft van Ierland.
77'
Vrije trap voor Portugal op de helft van Ierland.
77'
Bij Portugal komt Matheus Nunes er in. Hij vervangt Joao Pedro Goncalves Neves.
76'
Hoekschop voor Portugal. Joao Pedro Goncalves Neves neemt deze vanaf rechts.
75'
Scheidsrechter Christopher Kavanagh kent een vrije trap toe aan Portugal, te nemen op de helft van Ierland.
74'
Cristiano Ronaldo mist het doel en scoort niet voor Portugal.
73'
Schot op doel van Danilo Pereira. Maar zonder doelpunt voor Portugal als gevolg.
73'
Vanaf links mag Bruno Fernandes een hoekschop nemen voor Portugal.
73'
Schot op doel van Bruno Fernandes. Maar zonder doelpunt voor Portugal als gevolg.
70'
De uitploeg wisselt Seamus Coleman voor Jason Knight.
70'
De uitploeg vervangt Sammie Szmodics door Matt Doherty.
67'
Scheidsrechter Christopher Kavanagh kent Ierland een inworp toe op de helft van Portugal.
67'
Inworp voor Ierland op de helft van Portugal.
66'
Scheidsrechter Christopher Kavanagh geeft Portugal een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Ierland.
65'
Ierland krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Christopher Kavanagh.
64'
Portugal krijgt een schietkans via Nuno Mendes, maar scoort niet.
64'
Joao Pedro Goncalves Neves neemt de door scheidsrechter Christopher Kavanagh gegeven hoekschop voor Portugal.
62'
De bal is over de achterlijn geweest. Portugal mag een doeltrap nemen.
62'
De poging van Thomas Cannon (Ierland) mist doel.
60'
De voorzet kwam van Diogo Jota.
60'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Cristiano Ronaldo. 3-0!
59'
Arbiter Christopher Kavanagh kent een vrije trap toe aan Portugal op de eigen helft.
58'
Scheidsrechter Christopher Kavanagh kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
57'
54'
Scheidsrechter Christopher Kavanagh kent een vrije trap toe aan Portugal op een gevaarlijke plek voor Ierland.
53'
Ierland gebruikt de derde wissel. Callum O'Dowda vervangt Robbie Brady.
53'
Ierland brengt Thomas Cannon in de plaats van Adam Idah.
53'
De uitploeg wisselt Troy Parrott voor Mikey Johnston.
52'
Buitenspelpositie Portugal.
52'
Een doelpoging van Nuno Mendes (Portugal) mist scherpte.
50'
De assist kwam van Ruben Neves.
50'
Cristiano Ronaldo legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 2-0!