Doelpunt! Wout Weghorst breidt de voorsprong uit. Nederland leidt met 4-0.
IJsland mag een hoekschop nemen vanaf links via Kristian Nökkvi Hlynsson.
86'
86'
IJsland krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Evangelos Manouchos.
85'
Scheidsrechter Evangelos Manouchos geeft IJsland een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Nederland.
85'
IJsland krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Evangelos Manouchos op de helft van Nederland.
84'
De uitploeg wisselt Sverrir Ingi Ingason voor Brynjar Ingi Bjarnason.
84'
Nederland gebruikt de zesde wissel. Wout Weghorst vervangt Memphis Depay.
84'
IJsland brengt Kristian Nökkvi Hlynsson in de plaats van Hakon Arnar Haraldsson.
80'
Memphis Depay schiet op doel maar scoort niet voor Nederland.
79'
De assist kwam van Memphis Depay.
79'
Donyell Malen legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 3-0!
76'
Lutsharel Geertruida vervangt Denzel Dumfries bij de thuisploeg.
76'
De thuisploeg vervangt Xavi Simons door Jeremie Frimpong.
76'
Nederland gebruikt de derde wissel. Donyell Malen vervangt Cody Gakpo.
75'
Scheidsrechter Evangelos Manouchos kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74'
De kopbal van Sverrir Ingi Ingason (IJsland) mist het doel van de tegenstander.
73'
Scheidsrechter Evangelos Manouchos kent een vrije trap toe aan IJsland, te nemen op de helft van Nederland.
71'
Scheidsrechter Evangelos Manouchos kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
71'
Een schot van Stefan Teitur Thordarson (IJsland) gaat op de paal!
68'
Nederland krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Evangelos Manouchos.
66'
Georginio Wijnaldum vervangt Jerdy Schouten bij de thuisploeg.
66'
De thuisploeg vervangt Nathan Aké door Mickey van de Ven.
65'
Inworp Nederland. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
64'
Inworp op de eigen helft voor Nederland.
62'
De uitploeg wisselt Mikael Anderson voor Arnor Sigurdsson.
62'
IJsland brengt Isak Bergmann Johanneson in de plaats van Jon Dagur Thorsteinsson.
56'
De poging van Xavi Simons (Nederland) mist doel.
56'
Joey Veerman neemt de door scheidsrechter Evangelos Manouchos gegeven hoekschop voor Nederland.
55'
IJsland in buitenspelpositie.
55'
IJsland mag een hoekschop nemen vanaf links via Jon Dagur Thorsteinsson.
51'
Scheidsrechter Evangelos Manouchos kent een vrije trap toe aan Nederland, te nemen op de helft van IJsland.
49'
Nathan Aké deed het voorbereidende werk.
49'
De thuisploeg loopt uit naar een comfortabele 2-0 voorsprong door een doelpunt met het hoofd van Virgil van Dijk.