90+3'
Scheidsrechter Aleksandar Stavrev geeft Montenegro een vrije trap op de eigen helft.
90+2'
Scheidsrechter Aleksandar Stavrev geeft Georgië een doeltrap.
90+2'
Scheidsrechter Aleksandar Stavrev kent een vrije trap toe aan Montenegro, te nemen op de helft van Georgië.
87'
De bal is over de achterlijn geweest. Georgië mag een doeltrap nemen.
87'
83'
Budu Zivzivadze legt de bal in het net. De uitploeg breidt de voorsprong uit: 1-3!
82'
Montenegro mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Marko Jankovic.
81'
Georgië brengt Budu Zivzivadze in de plaats van Georges Mikautadze.
80'
Georgië gebruikt de vijfde wissel. Anzor Mekvabishvili vervangt Giorgi Kochorashvili.
80'
Bij Georgië komt Zurab Davitashvili er in. Hij vervangt Khvicha Kvaratskhelia.
78'
78'
Vanaf links mag Vladimir Jovovic een hoekschop nemen voor Montenegro.
76'
Dusan Bakic vervangt Stefan Mugosa bij de thuisploeg.
75'
De thuisploeg wisselt Meldin Dreskovic voor Igor Vujacic.
75'
Bij Montenegro komt Vukan Savicevic er in. Hij vervangt Marko Bakic.
73'
Montenegro mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
73'
Scheidsrechter Aleksandar Stavrev kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
73'
Inworp Montenegro. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
71'
Arbiter Aleksandar Stavrev kent een vrije trap toe aan Georgië op de eigen helft.
70'
Montenegro moet opletten als Georgië van scheidsrechter Aleksandar Stavrev een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
67'
De uitploeg wisselt Levan Shengelia voor Heorhii Tsitaishvili.
67'
Georgië brengt Sandro Altunashvili in de plaats van Giorgi Chakvetadze.
66'
De assist kwam van Stefan Mugosa.
66'
Stevan Jovetic brengt de thuisploeg terug in de wedstrijd door de marge te verkleinen. 1-2!
64'
Inworp voor Montenegro op de helft van Georgië.
61'
Inworp Georgië. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
59'
Montenegro gebruikt de derde wissel. Milutin Osmajic vervangt Marko Vesovic.
54'
52'
De bal is over de achterlijn geweest. Montenegro mag een doeltrap nemen.
50'
Bij de uitploeg moet de geblesseerde Otar Kiteishvili plaats maken voor Nika Kvekveskiri.
50'
Het spel ligt even stil: Otar Kiteishvili (Georgië) is geblesseerd.
46'
Inworp op de eigen helft voor Montenegro.
46'
De thuisploeg vervangt Edvin Kuc door Vladimir Jovovic.
46'
Stevan Jovetic vervangt Nikola Krstovic bij de thuisploeg.
De eerste helft zit erop.
44'
Montenegro krijgt van scheidsrechter Aleksandar Stavrev op eigen helft een vrije trap toegewezen.
44'
Georgië krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Aleksandar Stavrev.
44'
Hoekschop voor Georgië. Giorgi Chakvetadze neemt deze vanaf links.
43'
Scheidsrechter Aleksandar Stavrev kent Georgië een inworp toe op de helft van Montenegro.
39'
Arbiter Aleksandar Stavrev kent een vrije trap toe aan Montenegro op de eigen helft.