90+4'
De bal is over de achterlijn geweest. Oekraïne mag een doeltrap nemen.
90+4'
Mihail Caimacov neemt de door scheidsrechter Andrei Florin Chivulete gegeven hoekschop voor Moldavie.
90+3'
De poging van Yukhym Konoplia (Oekraïne) mist doel.
90+2'
Scheidsrechter Andrei Florin Chivulete kent Moldavie een inworp toe op de helft van Oekraïne.
90+1'
Scheidsrechter Andrei Florin Chivulete geeft Moldavie een doeltrap.
90+1'
Moldavie krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Andrei Florin Chivulete.
86'
Mihail Caimacov schiet op doel maar scoort niet voor Moldavie.
84'
De uitploeg incasseert geel op naam van Yukhym Konoplia.
84'
Vrije trap voor Moldavie op de helft van Oekraïne.
83'
Oekraïne krijgt van scheidsrechter Andrei Florin Chivulete op eigen helft een vrije trap toegewezen.
82'
Moldavie krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Andrei Florin Chivulete op de helft van Oekraïne.
81'
81'
Nicky Serghei Clescenco mist het doel en scoort niet voor Moldavie.
80'
Inworp Moldavie. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79'
Arbiter Andrei Florin Chivulete kent een vrije trap toe aan Oekraïne op de eigen helft.
78'
Moldavie gebruikt de zesde wissel. Victor Bogaciuc vervangt Vadim Rata.
78'
De uitploeg wisselt Mykola Shaparenko voor Ruslan Malinovskyi.
76'
Virgiliu Postolachi schiet op doel maar scoort niet voor Moldavie.
73'
Andriy Yarmolenko (Oekraïne) krijgt een eerste gele kaart.
73'
69'
Oleksandr Zubkov vervangt Mykhailo Mudryk bij de uitploeg.
69'
Bij Oekraïne komt Andriy Yarmolenko er in. Hij vervangt Viktor Tsygankov.
68'
De uitploeg vervangt Taras Stepanenko door Volodymyr Brazhko.
66'
Hoekschop voor Moldavie. Vadim Rata neemt deze vanaf rechts.
66'
Vanaf links mag Mihail Caimacov een hoekschop nemen voor Moldavie.
62'
61'
Moldavie brengt Victor Mudrac in de plaats van Veaceslav Posmac.
61'
Bij Moldavie komt Nicky Serghei Clescenco er in. Hij vervangt Ion Nicolaescu.
60'
Inworp voor Oekraïne op de helft van Moldavie.
59'
Scheidsrechter Andrei Florin Chivulete geeft Oekraïne een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Moldavie.
58'
De scherpte ontbreekt bij Victor Stina (Moldavie). Zijn poging mist doel.
57'
Moldavie mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
57'
Scheidsrechter Andrei Florin Chivulete geeft Moldavie een vrije trap op de eigen helft.
56'
Arbiter Andrei Florin Chivulete kent een vrije trap toe aan Moldavie op de eigen helft.
54'
De voorzet kwam van Artem Dovbyk.
54'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Georgiy Sudakov. 0-4!
51'
Schot op doel van Yukhym Konoplia. Maar zonder doelpunt voor Oekraïne als gevolg.