90+4'
Scheidsrechter Alan Kijas geeft Malta een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Griekenland.
90+3'
Inworp op de eigen helft voor Griekenland.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Malta mag een doeltrap nemen.
90'
Scheidsrechter Alan Kijas kent Malta een inworp toe op de helft van Griekenland.
90'
89'
Malta brengt Luke Tabone in de plaats van Jean Borg.
89'
Bij Malta komt Dunstan Vella er in. Hij vervangt Nikolai Muscat.
85'
Griekenland krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Alan Kijas op de helft van Malta.
82'
Griekenland gebruikt de zesde wissel. Christos Mandas vervangt Konstantinos Tzolakis.
81'
Griekenland gebruikt de vijfde wissel. Theocharis Tsingaras vervangt Emmanouil Saliakas.
81'
Vanaf links mag Teddy Teuma een hoekschop nemen voor Malta.
80'
Malta krijgt een schietkans via Kyrian Nwoko, maar scoort niet.
78'
Doelpoging Malta! Het schot van Ryan Camenzuli gaat niet tussen de palen.
78'
Malta mag een hoekschop nemen vanaf links via Teddy Teuma.
76'
76'
Anastasios Douvikas kopt namens Griekenland op doel, zonder doelpunt als resultaat.
76'
Griekenland krijgt van scheidsrechter Alan Kijas op eigen helft een vrije trap toegewezen.
75'
Buitenspelpositie Malta.
73'
Panagiotis Retsos (Griekenland) moet geblesseerd van het veld. Hij wordt gewisseld door Andreas-Richardos Ntoi.
73'
72'
Malta brengt Kyrian Nwoko in de plaats van Paul Mbong.
71'
Scheidsrechter Alan Kijas geeft Griekenland een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Malta.
70'
Griekenland krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Alan Kijas.
68'
De poging van Christos Tzolis (Griekenland) mist doel.
65'
Panagiotis Retsos (Griekenland) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
64'
Arbiter Alan Kijas kent een vrije trap toe aan Griekenland op de eigen helft.
63'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Panagiotis Retsos (Griekenland).