Kaspars Dubra vervangt Dmitrijs Zelenkovs bij de thuisploeg.
Scheidsrechter Kristo Tohver geeft Letland een doeltrap.
90+1'
De poging van Meinhard Egilsson Olsen (Färöer Eilanden) mist doel.
87'
Scheidsrechter Kristo Tohver kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
85'
Scheidsrechter Kristo Tohver kent Färöer Eilanden een inworp toe op de helft van Letland.
84'
Färöer Eilanden schiet tussen de palen, maar Daniel Johansen ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
83'
De uitploeg vervangt Arnbjorn Svensson door Patrik Johannesen.
82'
Letland moet opletten als Färöer Eilanden van scheidsrechter Kristo Tohver een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
80'
Renars Varslavans (Letland) kan niet meer verder. Maksims Tonisevs vervangt hem bij de thuisploeg.
80'
Scheidsrechter Kristo Tohver geeft Letland een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Färöer Eilanden.
79'
Letland krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Kristo Tohver op de helft van Färöer Eilanden.
78'
Renars Varslavans kan weer verder bij Letland.
76'
Renars Varslavans raakt geblesseerd bij Letland en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
76'
De bal is over de achterlijn geweest. Letland mag een doeltrap nemen.
76'
Doelpoging Färöer Eilanden! Het schot van Petur Knudsen gaat niet tussen de palen.
75'
Alvis Jaunzems schiet op doel maar scoort niet voor Letland.
74'
Vrije trap voor Letland op de helft van Färöer Eilanden.
74'
Arbiter Kristo Tohver kent een vrije trap toe aan Letland op de eigen helft.
73'
Letland krijgt van scheidsrechter Kristo Tohver op eigen helft een vrije trap toegewezen.
73'
Vanaf links mag Meinhard Egilsson Olsen een hoekschop nemen voor Färöer Eilanden.
72'
Inworp Färöer Eilanden. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
71'
Letland mag een hoekschop nemen vanaf rechts via Alvis Jaunzems.
71'
Vergeefse doelpoging Marko Regza (Letland).
70'
Scheidsrechter Kristo Tohver geeft Letland een vrije trap op de eigen helft.
68'
Inworp op de eigen helft voor Letland.
66'
Färöer Eilanden brengt Daniel Johansen in de plaats van Hanus Sorensen.
66'
Bij Färöer Eilanden komt Noah Hans Mneney er in. Hij vervangt Stefan Radosavlevic.
63'
63'
62'
Een doelpoging van Kristers Tobers (Letland) mist scherpte.
62'
Alvis Jaunzems neemt de door scheidsrechter Kristo Tohver gegeven hoekschop voor Letland.