0 - 0Einde
90+7'
Wales krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter James Robinson op de helft van Gibraltar.
90+7'
Kieffer Moore mist het doel en scoort niet voor Wales.
90+6'
Wales krijgt van scheidsrechter James Robinson op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+5'
Wales mag een vrije trap nemen op een gevaarlijke plek.
90+3'
Scheidsrechter James Robinson kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+3'
Jaylan Ernest Hankins (Gibraltar) is weer terug binnen de lijnen.
90+2'
De wedstrijd ligt even stil voor een blessurebehandeling van Jaylan Ernest Hankins (Gibraltar).
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Gibraltar mag een doeltrap nemen.
90+1'
De scherpte ontbreekt bij Daniel James (Wales). Zijn poging mist doel.
90'
Scheidsrechter James Robinson kent een vrije trap toe aan Wales op een gevaarlijke plek voor Gibraltar.
90'
Scheidsrechter James Robinson kent Wales een inworp toe op de helft van Gibraltar.
89'
De poging van Lewis Koumas (Wales) mist doel.
88'
Inworp op de eigen helft voor Wales.
87'
De thuisploeg vervangt Liam Walker door Joseph Chipolina.
85'
Gele kaart. Charles Crewe (Wales) gaat op de bon.
83'
Scheidsrechter James Robinson geeft Gibraltar een doeltrap.
83'
Gibraltar schiet tussen de palen, maar Ayoub El Hmidi ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
82'
Wales krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter James Robinson.
81'
Hoekschop voor Wales. Joshua Sheehan neemt deze vanaf links.
80'
79'
Schot op doel van Lewis Koumas. Maar zonder doelpunt voor Wales als gevolg.
79'
Wales gebruikt de zesde wissel. Charles Crewe vervangt Charlie Savage.
78'
77'
Wales mag een hoekschop nemen vanaf links via Joshua Sheehan.
76'
Inworp Wales. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76'
Bij Gibraltar komt Ethan James Santos er in. Hij vervangt Louie John Annesley.
75'
De thuisploeg wisselt James Scanlon voor Jaiden Bartolo.
75'
Gibraltar krijgt van scheidsrechter James Robinson op eigen helft een vrije trap toegewezen.
75'
Vanaf rechts mag Charlie Savage een hoekschop nemen voor Wales.
73'
Wales brengt Lewis Koumas in de plaats van Liam Cullen.
70'
Voor Ethan Terence Jolley is de wedstrijd voorbij. Ayoub El Hmidi vervangt de aangeslagen speler bij Gibraltar.
69'
Inworp op de eigen helft voor Gibraltar.
68'
Joshua Sheehan neemt de door scheidsrechter James Robinson gegeven hoekschop voor Wales.
68'
68'
Poging met het hoofd van Ben Cabango. Maar geen doelpunt voor Wales.
67'
67'
Buitenspel van de thuisploeg.
65'
Ethan Terence Jolley kan weer verder bij Gibraltar.
64'
Ethan Terence Jolley van Gibraltar is geblesseerd en het spel ligt even stil.
63'
Gibraltar moet opletten als Wales van scheidsrechter James Robinson een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.