90+3'
Na een geweldige tweede helft kwam Duitsland terug in de wedstrijd en won het zelfs!
90+3'
Over en uit. De scheidsrechter vindt het genoeg voor vandaag.
90+3'
Vandaag is het aantal aanwezigen 45488.
90+3'
Balbezit: Duitsland: 64%, Griekenland: 36%.
90+2'
Benjamin Henrichs haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
90+2'
Griekenland neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
90+2'
Griekenland probeert een kans te creëeren.
90+2'
Griekenland heeft het balbezit.
90+2'
Duitsland geeft een ingooi in de eigen speelhelft.
90+1'
90+1'
De vierde official geeft aan dat er 2 minuten bij worden geteld.
90'
90'
89'
Individuele klasse van Pascal Gross, die scoort met grote finesse.
89'
G O O O A A A L - Pascal Gross van Duitsland scoort van buiten het strafschopgebied met de rechtervoet!
89'
Konstantinos Mavropanos van Griekenland onderschept een voorzet die onderweg was naar het strafschopgebied.
89'
Duitsland met een potentieel gevaarlijke aanval.
88'
Duitsland probeert een kans te creëeren.
88'
Duitsland neemt een ingooi op de speelhelft van de tegenstander.
88'
Lazaros Rota haalt de druk van de ketel met een onderschepping.
88'
Toni Kroos van Duitsland neemt een korte hoekschop van links.
87'
Christos Tzolis van Griekenland staat in buitenspelpositie.
87'
Pascal Gross blockt met succes een schot.
87'
Een schot van Vangelis Pavlidis wordt geblokkeerd.
87'
Griekenland met een potentieel gevaarlijke aanval.
87'
86'
86'
Niclas Fuellkrug schiet van buiten het strafschopgebied, maar Odisseas Vlachodimos heeft alles onder controle
86'
Duitsland heeft het balbezit.
85'
Balbezit: Duitsland: 65%, Griekenland: 35%.
85'
85'
84'
84'
Toni Kroos slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op links, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.
84'
84'
LAT! Een mooi schot van afstand van Benjamin Henrichs raakt de lat!
84'
Leroy Sane van Duitsland neemt een korte hoekschop van rechts.
83'
83'
Leroy Sane slingert de bal het strafschopgebied in vanuit een corner op rechts, maar daar is geen teamgenoot in de buurt.
83'
De scheidsrechter geeft een vrije trap, omdat Anastasios Douvikas van Griekenland Jonathan Tah liet struikelen