Doelpunt! Leandro Trossard breidt de voorsprong uit. België leidt met 3-0.
Luxemburg gebruikt de tweede wissel. Fabio Lohei vervangt Laurent Jans.
78'
Scheidsrechter Paweł Raczkowski geeft Luxemburg een doeltrap.
74'
Scheidsrechter Paweł Raczkowski kent Luxemburg een inworp toe op de helft van België.
72'
Charles de Ketelaere vervangt Kevin de Bruyne bij de thuisploeg.
71'
Scheidsrechter Paweł Raczkowski geeft België een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Luxemburg.
70'
De bal is over de achterlijn geweest. Luxemburg mag een doeltrap nemen.
70'
De poging van Aster Vranckx (België) mist doel.
70'
68'
België krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Paweł Raczkowski op de helft van Luxemburg.
66'
Eldin Dzogovic (Luxemburg) krijgt een eerste gele kaart.
65'
De thuisploeg wisselt Timothy Castagne voor Johan Bakayoko.
65'
Bij België komt Zeno Debast er in. Hij vervangt Amadou Mvom Onana.
65'
De thuisploeg vervangt Jeremy Doku door Yannick Carrasco.
64'
63'
België mag een hoekschop nemen vanaf links via Kevin de Bruyne.
62'
Inworp voor België op de helft van Luxemburg.
57'
De assist kwam van Jeremy Doku.
57'
Romelu Lukaku legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 2-0!
54'
Luxemburg gebruikt de eerste wissel. Vahid Selimovic vervangt Christopher Martins.
52'
Arbiter Paweł Raczkowski kent een vrije trap toe aan Luxemburg op de eigen helft.
48'
Scheidsrechter Paweł Raczkowski geeft België een vrije trap op de eigen helft.
46'
Aster Vranckx vervangt Axel Witsel bij de thuisploeg.
De eerste helft zit erop.
45+1'
Inworp op de eigen helft voor België.
42'
Goal! De thuisploeg neemt een 1-0 voorsprong dankzij een benutte penalty van Romelu Lukaku.
40'
Inworp Luxemburg. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
39'
Scheidsrechter Paweł Raczkowski kent België een inworp toe op de helft van Luxemburg.
39'
39'
Romelu Lukaku (België) kopt de bal op doel, maar mist wat zuiverheid in zijn afwerking.
38'
Vergeefse doelpoging Romelu Lukaku (België).
37'
Kevin de Bruyne neemt de door scheidsrechter Paweł Raczkowski gegeven hoekschop voor België.
31'
Luxemburg krijgt van scheidsrechter Paweł Raczkowski op eigen helft een vrije trap toegewezen.