90+6'
Goal! Het wordt 2-1 en de achterstand wordt verkleind door een benutte penalty van Bauyrzhan Islamkhan (Kazachstan).
90+4'
Scheidsrechter Goga Kikacheishvili geeft Kazachstan een doeltrap.
90+2'
Een doelpoging van Edgar Sevikyan (Armenië) mist scherpte.
90'
Inworp Kazachstan. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Armenië brengt Solomon Ime Udo in de plaats van Artak Dashyan.
88'
Armenië gebruikt de vijfde wissel. Hovhannes Harutyunyan vervangt Eduard Spertsyan.
87'
Inworp Armenië. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
87'
De poging van Mikhail Gabyshev (Kazachstan) mist doel.
87'
Kazachstan krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Goga Kikacheishvili.
87'
Kazachstan schiet tussen de palen, maar Yan Vorogovskiy ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
81'
Bauyrzhan Islamkhan neemt de door scheidsrechter Goga Kikacheishvili gegeven hoekschop voor Kazachstan.
81'
Blessure voor Varazdat Haroyan (Armenië). Styopa Mkrtchyan komt voor hem het veld in.
80'
Inworp voor Kazachstan op de helft van Armenië.
80'
79'
Bij Kazachstan komt Bauyrzhan Islamkhan er in. Hij vervangt Ramazan Orazov.
78'
De uitploeg wisselt Erkin Tapalov voor Mikhail Gabyshev.
78'
Vrije trap voor Kazachstan op de helft van Armenië.
78'
Buitenspelpositie Artur Serobyan (Armenië).
77'
De bal is over de achterlijn geweest. Kazachstan mag een doeltrap nemen.
77'
Edgar Sevikyan mist het doel en scoort niet voor Armenië.
76'
Maksim Samorodov (Kazachstan) is weer terug binnen de lijnen.
76'
Kazachstan krijgt van scheidsrechter Goga Kikacheishvili op eigen helft een vrije trap toegewezen.
75'
Scheidsrechter Goga Kikacheishvili kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Maksim Samorodov (Kazachstan).
73'
Scheidsrechter Goga Kikacheishvili geeft Armenië een vrije trap op de eigen helft.
72'
Eduard Spertsyan neemt de door scheidsrechter Goga Kikacheishvili gegeven hoekschop voor Armenië.
70'
Armenië is weer compleet nu Varazdat Haroyan weer terug het veld in mag.
70'
Armenië brengt Zhirayr Shaghoyan in de plaats van Vahan Bichakhchyan.
69'
De thuisploeg wisselt Nayair Tiknizyan voor Artur Serobyan.
68'
Varazdat Haroyan van Armenië is geblesseerd en het spel ligt even stil.
68'
Kazachstan gebruikt de derde wissel. Marat Bystrov vervangt Nuraly Alip.
68'
De uitploeg vervangt Askhat Tagybergen door Islambek Kuat.
67'
Hoekschop voor Kazachstan. Askhat Tagybergen neemt deze vanaf links.
65'
64'
Scheidsrechter Goga Kikacheishvili kent een vrije trap toe aan Armenië, te nemen op de helft van Kazachstan.
64'
Armenië krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Goga Kikacheishvili op de helft van Kazachstan.