Zuid-Korea gebruikt de zesde wissel. Lee Sohee vervangt Kang Chaerim.
90+1'
De uitploeg wisselt Choe Yuri voor Won Ju-Eun.
90'
Scheidsrechter Astrid Azucena Gramajo Ramirez kent een vrije trap toe aan Zuid-Korea op een gevaarlijke plek voor Verenigde Staten.
90'
Inworp op de eigen helft voor Zuid-Korea.
87'
Scheidsrechter Astrid Azucena Gramajo Ramirez geeft Verenigde Staten een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Zuid-Korea.
85'
Scheidsrechter Astrid Azucena Gramajo Ramirez geeft Zuid-Korea een doeltrap.
85'
De poging van Sophia Olivia Smith (Verenigde Staten) mist doel.
85'
82'
Trinity Rodman deed het voorbereidende werk.
82'
Verenigde Staten loopt uit naar een comfortabele 3-0 voorsprong dankzij Lily Isabella Yohannes.
80'
Mallory Swanson schiet op doel maar scoort niet voor Verenigde Staten.
78'
De uitploeg vervangt Lee Youngju door Yuna Go.
78'
Chun Garam vervangt Lee Geummin bij de uitploeg.
76'
Inworp Zuid-Korea. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76'
Verenigde Staten schiet tussen de palen, maar Trinity Rodman ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
73'
Inworp voor Zuid-Korea op de helft van Verenigde Staten.
72'
Verenigde Staten gebruikt de zesde wissel. Lily Isabella Yohannes vervangt Korbin Rose Albert.
72'
De thuisploeg wisselt Casey Short voor Emily Ann Fox.
71'
Ji Soyun neemt de door scheidsrechter Astrid Azucena Gramajo Ramirez gegeven hoekschop voor Zuid-Korea.
70'
Zuid-Korea krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Astrid Azucena Gramajo Ramirez.
67'
Sophia Olivia Smith legt de bal in het net. De thuisploeg breidt de voorsprong uit: 2-0!
66'
Zuid-Korea brengt Moon Mira in de plaats van Casey Phair.
65'
De bal is over de achterlijn geweest. Zuid-Korea mag een doeltrap nemen.
65'
Een doelpoging van Jaedyn Reese Shaw (Verenigde Staten) mist scherpte.
64'
Scheidsrechter Astrid Azucena Gramajo Ramirez geeft Verenigde Staten een vrije trap op de eigen helft.
64'
Hoekschop voor Zuid-Korea. Ji Soyun neemt deze vanaf rechts.
63'
Trinity Rodman vervangt Jenna Nighswonger bij de thuisploeg.
63'
De thuisploeg wisselt Lindsey Horan voor Sam Coffey.
62'
Verenigde Staten gebruikt de eerste wissel. Mallory Swanson vervangt Rose Lavelle.
62'
Scheidsrechter Astrid Azucena Gramajo Ramirez kent Zuid-Korea een inworp toe op de helft van Verenigde Staten.
62'
De thuisploeg vervangt Alex Morgan door Sophia Olivia Smith.
60'
Verenigde Staten krijgt van scheidsrechter Astrid Azucena Gramajo Ramirez op eigen helft een vrije trap toegewezen.
58'
Inworp voor Verenigde Staten op de helft van Zuid-Korea.
57'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
52'
Arbiter Astrid Azucena Gramajo Ramirez kent een vrije trap toe aan Zuid-Korea op de eigen helft.
52'
Rose Lavelle neemt de door scheidsrechter Astrid Azucena Gramajo Ramirez gegeven hoekschop voor Verenigde Staten.
51'
50'
Verenigde Staten krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Astrid Azucena Gramajo Ramirez.
47'
Scheidsrechter Astrid Azucena Gramajo Ramirez kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.