Vrije trap voor Kerala Blasters FC op de helft van Jamshedpur.
Inworp voor Kerala Blasters FC op de helft van Jamshedpur.
Alen Stevanovic (Jamshedpur) krijgt geel.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Jamshedpur mag een doeltrap nemen.
90+1'
Trainer Khalid Jamil gebruikt zijn vijfde wissel. Imran Khan wordt door Alen Stevanovic vervangen bij de thuisploeg.
90+1'
Seiminlen Doungel vervangt Nikhil Barla bij de thuisploeg.
90+1'
Arbiter Pratik Mondal kent een vrije trap toe aan Jamshedpur op de eigen helft.
90'
Inworp op de eigen helft voor Kerala Blasters FC.
83'
Buitenspel Kerala Blasters FC.
82'
De uitploeg wisselt Vibin Mohanan voor Ishan Pandita.
81'
Scheidsrechter Pratik Mondal geeft een gele kaart aan Milos Drincic (Kerala Blasters FC).
80'
Inworp Jamshedpur. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
79'
Scheidsrechter Pratik Mondal kent een vrije trap toe aan Kerala Blasters FC, te nemen op de helft van Jamshedpur.
77'
Scheidsrechter Pratik Mondal geeft Kerala Blasters FC een doeltrap.
76'
Buitenspelpositie van de uitploeg.
75'
Rahul Kannoly Praveen (Kerala Blasters FC) krijgt een eerste gele kaart.
74'
Rehenesh Thumbirumbu Paramba (Jamshedpur) is weer terug in het veld en lijkt de wedstrijd te kunnen voortzetten.
72'
Het spel ligt even stil: Rehenesh Thumbirumbu Paramba (Jamshedpur) is geblesseerd.
71'
Scheidsrechter Pratik Mondal geeft Kerala Blasters FC een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Jamshedpur.
71'
Kerala Blasters FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pratik Mondal op de helft van Jamshedpur.
69'
Jamshedpur krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Pratik Mondal op de helft van Kerala Blasters FC.
68'
Jamshedpur gebruikt de derde wissel. Komal Thatal vervangt Sanan Mohammed.
66'
65'
Elson Jose Dias Junior (Jamshedpur) kan niet meer verder. Jitendra Singh vervangt hem bij de thuisploeg.
64'
64'
De thuisploeg vervangt PC Laldinpuia door Wungngayam Muirang.
62'
Scheidsrechter Pratik Mondal kent Kerala Blasters FC een inworp toe op de helft van Jamshedpur.
61'
60'
Jamshedpur in buitenspelpositie.
58'
Elson Jose Dias Junior van Jamshedpur is geblesseerd en het spel ligt even stil.
55'
De bal is over de achterlijn geweest. Kerala Blasters FC mag een doeltrap nemen.
52'
Marko Leskovic gaat in het boekje van de scheidsrechter.
50'
48'
Scheidsrechter Pratik Mondal geeft Jamshedpur een vrije trap op de eigen helft.
46'
45+4'
Scheidsrechter Pratik Mondal kent een vrije trap toe aan Jamshedpur, te nemen op de helft van Kerala Blasters FC.
45+1'
Jamshedpur krijgt van scheidsrechter Pratik Mondal op eigen helft een vrije trap toegewezen.
44'
Scheidsrechter Pratik Mondal kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
44'
Inworp voor Jamshedpur op de helft van Kerala Blasters FC.
43'
Scheidsrechter Pratik Mondal kent een vrije trap toe aan Jamshedpur op een gevaarlijke plek voor Kerala Blasters FC.