90+8'
Robin Yadav krijgt een tweede gele kaart en Northeast United FC moet verder met een man minder.
90+8'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Fatordastadion.
90+7'
Inworp voor FC Goa op de helft van Northeast United FC.
90+6'
Inworp voor FC Goa ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Margao.
90+5'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Northeast United FC in Margao.
90+4'
Het voorbereidende werk werd verricht door Dejan Drazic.
90+4'
Alles is weer mogelijk in Margao. Borja Herrera Gonzalez brengt FC Goa met de gelijkmaker langszij. 3-3!
90+3'
FC Goa krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter John Crystal op de helft van Northeast United FC.
90'
Inworp op de eigen helft voor Northeast United FC.
89'
Doeltrap voor Northeast United FC in Fatordastadion.
89'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Margao.
87'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Margao.
85'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter John Crystal een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Margao.
85'
Trainer Juan Pedro Benali gebruikt zijn vijfde wissel. Alaeddine Ajaraie wordt door Guillermo Fernandez Hierro vervangen bij de uitploeg.
85'
De vierde wissel van Northeast United FC. Bekey Oram komt erin voor Buanthanglun Samte in Fatordastadion.
85'
Scheidsrechter John Crystal geeft Northeast United FC een doeltrap.
85'
Doelpoging FC Goa! Het schot van Dejan Drazic gaat niet tussen de palen.
83'
De bal is over de achterlijn geweest. Northeast United FC mag een doeltrap nemen.
82'
Robin Yadav (Northeast United FC) krijgt geel.
82'
Vrije trap voor FC Goa op de helft van Northeast United FC.
80'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor FC Goa in Margao.
80'
Bij FC Goa komt Brison Deuben Fernandes er in. Hij vervangt Kumam Udanta Singh.
79'
78'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Fatordastadion.
78'
Inworp Northeast United FC. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
78'
Wissel in Margao: Parthib Gogoi vervangt Nestor Albiach Roger bij Northeast United FC.
78'
Northeast United FC gebruikt de tweede wissel. Hamza Regragui vervangt Jithin Madathil Subran.
76'
Scheidsrechter John Crystal kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
74'
Sangwan Akash schiet op doel maar scoort niet voor FC Goa in Margao.
73'
In Fatordastadion mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
73'
Inworp voor FC Goa in de buurt van het vijandige doel in Fatordastadion.
69'
Arbiter John Crystal kent een vrije trap toe aan FC Goa op de eigen helft.
69'
Scheidsrechter John Crystal kent Northeast United FC een inworp toe op de helft van FC Goa.
68'
68'
Een doelpoging van Dejan Drazic (FC Goa) mist scherpte.
67'
Scheidsrechter John Crystal geeft een inworp aan Northeast United FC op de eigen helft in Fatordastadion.
66'
Scheidsrechter John Crystal geeft FC Goa een vrije trap op de eigen helft.
66'
Trainer Manuel Marquez Roca gebruikt zijn tweede wissel. Ayush Dev Chhetri wordt door Rowllin Borges vervangen bij de thuisploeg.
65'
63'
Scheidsrechter John Crystal kent een vrije trap toe aan FC Goa op een gevaarlijke plek voor Northeast United FC.