Scheidsrechter Tejas Nagvenkar geeft Jamshedpur een doeltrap.
90+6'
Een doelpoging van Thongkhosiem Haokip (Jamshedpur) mist scherpte.
90+3'
Scheidsrechter Tejas Nagvenkar kent een vrije trap toe aan Jamshedpur op een gevaarlijke plek voor Chennaiyin FC.
90+3'
Inworp voor Jamshedpur op de helft van Chennaiyin FC.
90+2'
Scheidsrechter Tejas Nagvenkar toont Nikhil Barla (Jamshedpur) de gele kaart.
90'
Thongkhosiem Haokip vervangt Daniel Chima Chukwu bij de uitploeg.
88'
Inworp op de eigen helft voor Chennaiyin FC.
87'
Inworp Chennaiyin FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84'
Scheidsrechter Tejas Nagvenkar fluit voor buitenspel van Chennaiyin FC.
82'
De poging van Rei Tachikawa (Jamshedpur) mist doel.
81'
Trainer Owen Columba Coyle gebruikt zijn vijfde wissel. Rafael Schuler Crivellaro wordt door Ayush Adhikari vervangen bij de thuisploeg.
81'
Chennaiyin FC heeft Vincy Barretto gewisseld. Khumanthem Ninthoinganba Meetei neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Owen Columba Coyle.
80'
Chennaiyin FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Tejas Nagvenkar op de helft van Jamshedpur.
78'
Scheidsrechter Tejas Nagvenkar kent een vrije trap toe aan Chennaiyin FC, te nemen op de helft van Jamshedpur.
72'
Bij Jamshedpur komt Daniel Chima Chukwu er in. Hij vervangt Elson Jose Dias Junior.
70'
70'
Chennaiyin FC moet opletten als Jamshedpur van scheidsrechter Tejas Nagvenkar een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
69'
Scheidsrechter Tejas Nagvenkar kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
69'
De thuisploeg wisselt Jordan Murray voor Cristian Battocchio.
69'
Trainer Owen Columba Coyle (Chennaiyin FC) gebruikt zijn tweede wissel en vervangt Yumkhaibam Jiteshwor Singh door Irfan Yadwad.
68'
Scheidsrechter Tejas Nagvenkar geeft Chennaiyin FC een doeltrap.
68'
Een doelpoging van Javier Siverio Toro (Jamshedpur) mist scherpte.
68'
67'
De bal is over de achterlijn geweest. Chennaiyin FC mag een doeltrap nemen.
67'
61'
Sangwan Akash (Chennaiyin FC) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
58'
De uitploeg vervangt Provat Lakra door Seiminlen Doungel.
58'
58'
De poging van Sanan Mohammed (Jamshedpur) mist doel.
56'
Chennaiyin FC gebruikt de eerste wissel. Rahim Ali vervangt Farukh Choudhary.
55'
Farukh Choudhary raakt geblesseerd bij Chennaiyin FC en de wedstrijd ligt even stil voor een behandeling.
52'
Doelpunt! Rafael Schuler Crivellaro maakt de gelijkmaker. 1-1!
52'
Inworp op de eigen helft voor Jamshedpur.
52'
50'
47'
47'
Jamshedpur schiet tussen de palen, maar Imran Khan ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
45+5'
Jamshedpur incasseert tijdens de rust een gele kaart voor Provat Lakra.
45'
Schot op doel van Ankit Mukherjee. Maar zonder doelpunt voor Chennaiyin FC als gevolg.