90+8'
Kopbal richting doel! Emil Bergstrom (Panseraikos FC) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Serres.
90+8'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor APO Levadiakos FC in Serres.
90+8'
Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis kent een vrije trap toe aan Panseraikos FC, te nemen op de helft van APO Levadiakos FC.
90+7'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Serres Stadium.
90+6'
Petar Gigic schiet op doel maar scoort niet voor Panseraikos FC.
90+5'
Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Athanasios Garavelis (APO Levadiakos FC) in Serres Stadium.
90+4'
APO Levadiakos FC moet opletten als Panseraikos FC van scheidsrechter Konstantinos Poulikidis een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+4'
Inworp voor Panseraikos FC op de helft van APO Levadiakos FC.
90+3'
Ioannis Costi mist het doel en scoort niet voor APO Levadiakos FC in Serres Stadium.
90+3'
Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft Panseraikos FC een doeltrap.
90+1'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Serres.
90+1'
In Serres krijgt Panseraikos FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
89'
Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft een inworp aan Panseraikos FC op de eigen helft in Serres Stadium.
88'
Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft Panseraikos FC een vrije trap op de eigen helft.
86'
Het spel ligt even stil: Athanasios Garavelis (APO Levadiakos FC) is geblesseerd.
86'
Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis fluit voor buitenspel van Panseraikos FC.
85'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Konstantinos Poulikidis een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Serres.
84'
Panseraikos FC krijgt van scheidsrechter Konstantinos Poulikidis op eigen helft een vrije trap toegewezen.
84'
Vrije trap voor APO Levadiakos FC op de helft van Panseraikos FC.
83'
Wissel in Serres: Panagiotis Deligiannidis vervangt Athanasios Koutsogoulas bij Panseraikos FC.
83'
Doeltrap voor APO Levadiakos FC in Serres Stadium.
81'
Ambrosini Antonio Cabaca Salvador (APO Levadiakos FC) ziet zijn kopbal niet in het doel van Panseraikos FC belanden.
80'
In Serres krijgt APO Levadiakos FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
79'
Tweede geel en dus rood voor Maximiliano Moreira. APO Levadiakos FC moet verder met een man minder.
79'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Serres Stadium.
77'
75'
Guillermo Balzi deed het voorbereidende werk.
75'
Doelpunt! De uitploeg komt op een 2-2 gelijke stand via Jose Rafael Romo Perez.
75'
Bij APO Levadiakos FC komt Paschalis Kassos er in. Hij vervangt Fabricio Gabriel Pedrozo.
75'
APO Levadiakos FC gebruikt de vierde wissel. Ioannis Costi vervangt Enis Cokaj.
75'
De derde wissel van APO Levadiakos FC. Giannis Gianniotas komt erin voor Kyriakos Papadopoulos in Serres Stadium.
74'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Serres.
73'
Enis Cokaj neemt de door scheidsrechter Konstantinos Poulikidis gegeven hoekschop voor APO Levadiakos FC in Serres.
72'
Bij Panseraikos FC komt Zisis Chatzistravos er in. Hij vervangt Mathias Tomas.
72'
Coach Michalis Grigoriou (Panseraikos FC) moet ingrijpen en brengt Petar Gigic voor de geblesseerde Jefte Betancor Sanchez.
71'
Jefte Betancor Sanchez blesseert zich bij Panseraikos FC, waardoor de wedstrijd even wordt stopgezet in Serres Stadium.
71'
De bal is over de achterlijn geweest. APO Levadiakos FC mag een doeltrap nemen.
71'
De poging van Paschalis Staikos (Panseraikos FC) mist doel in Serres Stadium.
70'
Arbiter Konstantinos Poulikidis kent een vrije trap toe aan APO Levadiakos FC op de eigen helft.
69'
Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.