90+4'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in Spiros Louis Olympic Stadium.
90+4'
Eerste gele kaart voor Rodinei (Olympiakos Piraeus) in Athene.
90+2'
Panathinaikos Athena moet opletten als Olympiakos Piraeus van scheidsrechter Daniel Siebert een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90+2'
Panathinaikos Athena krijgt van scheidsrechter Daniel Siebert op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+1'
Olympiakos Piraeus krijgt een schietkans via Dani Garcia, maar scoort niet.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Panathinaikos Athena mag een doeltrap nemen.
90+1'
Willian Arao (Panathinaikos Athena) ziet zijn kopbal niet in het doel van Olympiakos Piraeus belanden.
90'
Scheidsrechter Daniel Siebert geeft Panathinaikos Athena een doeltrap.
90'
Een doelpoging van Rodinei (Olympiakos Piraeus) mist scherpte.
89'
89'
Scheidsrechter Daniel Siebert geeft Olympiakos Piraeus een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Panathinaikos Athena.
88'
Inworp Panathinaikos Athena. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
88'
Scheidsrechter Daniel Siebert geeft Olympiakos Piraeus een vrije trap op de eigen helft.
88'
Andraz Sporar (Panathinaikos Athena) krijgt geel.
87'
In Athene krijgt Olympiakos Piraeus op de eigen helft een vrije trap te nemen.
86'
Trainer Jose Luis Mendilibar Etxebarria (Olympiakos Piraeus) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Christos Mouzakitis door Giorgos Masouras.
86'
Arbiter Daniel Siebert kent een vrije trap toe aan Olympiakos Piraeus op de eigen helft.
85'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Athene.
85'
Vanaf rechts mag Tete een hoekschop nemen voor Panathinaikos Athena in Spiros Louis Olympic Stadium.
84'
Inworp op de eigen helft voor Panathinaikos Athena.
84'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Athene.
83'
Scheidsrechter Daniel Siebert kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
83'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Panathinaikos Athena in Athene.
81'
Inworp voor Olympiakos Piraeus op de helft van Panathinaikos Athena.
80'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Spiros Louis Olympic Stadium.
80'
Gele kaart. Santiago Hezze (Olympiakos Piraeus) gaat op de bon.
79'
Scheidsrechter Daniel Siebert geeft Panathinaikos Athena een vrije trap op de eigen helft.
79'
Inworp Olympiakos Piraeus. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
78'
Scheidsrechter Daniel Siebert kent Olympiakos Piraeus een inworp toe op de helft van Panathinaikos Athena.
77'
Scheidsrechter Daniel Siebert geeft Olympiakos Piraeus een doeltrap.
77'
Doelpoging Panathinaikos Athena! Het schot van A. Ounahi gaat niet tussen de palen.
76'
Vrije trap voor Olympiakos Piraeus op de helft van Panathinaikos Athena.
76'
Hoekschop voor Panathinaikos Athena in Spiros Louis Olympic Stadium. Tete neemt deze vanaf links.
76'
Panathinaikos Athena brengt A. Ounahi in de plaats van Tasos Bakasetas.
75'
Wissel in Athene: Giannis Kotsiras vervangt George Baldock bij Panathinaikos Athena.
75'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Daniel Siebert een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Athene.
73'
Dani Garcia gaat in het boekje van de scheidsrechter.
73'
Scheidsrechter Daniel Siebert geeft een inworp aan Olympiakos Piraeus op de eigen helft in Spiros Louis Olympic Stadium.