Scheidsrechter Christos Vergetis geeft Olympiakos Piraeus een doeltrap.
Andres Felipe Roa Estrada mist het doel en scoort niet voor Panaitolikos in Georgios Karaiskakis.
90+9'
Inworp voor Panaitolikos in de buurt van het vijandige doel in Georgios Karaiskakis.
90+9'
Inworp Olympiakos Piraeus. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+8'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Panaitolikos in Piraeus.
90+8'
Doelpoging Olympiakos Piraeus! Het schot van Andreas-Richardos Ntoi gaat niet tussen de palen.
90+7'
Vanaf links mag Willian een hoekschop nemen voor Olympiakos Piraeus in Georgios Karaiskakis.
90+7'
Scheidsrechter Christos Vergetis geeft een inworp aan Olympiakos Piraeus op de eigen helft in Georgios Karaiskakis.
90+4'
In Piraeus krijgt Olympiakos Piraeus op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90+3'
Doeltrap voor Panaitolikos in Georgios Karaiskakis.
90+3'
De poging van Gelson Martins (Olympiakos Piraeus) mist doel in Georgios Karaiskakis.
90+2'
De bal is over de achterlijn geweest. Panaitolikos mag een doeltrap nemen.
90+2'
De kopbal van Ayoub El Kaabi (Olympiakos Piraeus) mist het doel van de tegenstander.
90+1'
De scheidsrechter legt de wedstrijd even stil vanwege een blessure van Andrija Majdevac (Panaitolikos).
90+1'
De thuisploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
90'
Panaitolikos moet opletten als Olympiakos Piraeus van scheidsrechter Christos Vergetis een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
90'
Scheidsrechter Christos Vergetis geeft Olympiakos Piraeus een vrije trap op de eigen helft.
89'
89'
Inworp voor Olympiakos Piraeus ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Piraeus.
88'
Scheidsrechter Christos Vergetis geeft Olympiakos Piraeus een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Panaitolikos.
88'
Vrije trap voor Olympiakos Piraeus op de helft van Panaitolikos.
87'
Scheidsrechter Christos Vergetis geeft een gele kaart aan Georgios Liavas (Panaitolikos).
86'
86'
Een doelpoging van Sergio Oliveira (Olympiakos Piraeus) in Piraeus mist scherpte.
85'
Doeltrap voor Olympiakos Piraeus in Georgios Karaiskakis.
85'
Doelpoging Panaitolikos! Het schot van Andres Felipe Roa Estrada gaat niet tussen de palen in Piraeus.
84'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Piraeus.
84'
Scheidsrechter Christos Vergetis kent Olympiakos Piraeus een inworp toe op de helft van Panaitolikos.
83'
Joao Pedro Loureiro da Costa vervangt Rodinei bij de thuisploeg.
82'
Inworp voor Olympiakos Piraeus op de helft van Panaitolikos.
81'
Olympiakos Piraeus krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Christos Vergetis op de helft van Panaitolikos.
81'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Christos Vergetis een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Piraeus.
80'
De uitploeg krijgt een inworp op een interessante plek.
79'
In Georgios Karaiskakis mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
79'
Scheidsrechter Christos Vergetis kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
78'
Scheidsrechter Christos Vergetis geeft Panaitolikos een doeltrap.
76'
Panaitolikos gebruikt de vijfde wissel. Andrija Majdevac vervangt Sebastian Lomonaco.
76'
De uitploeg vervangt Charalampos Mavrias door Nikola Stajic.
76'
Panaitolikos heeft Ioannis Bouzoukis gewisseld. Daniel Lajud Martinez neemt zijn plaats op het veld in. Dat is de derde wissel van Coach Giannis Petrakis.