Rodinei mist het doel en scoort niet voor Olympiakos Piraeus in Georgios Karaiskakis.
90+4'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Piraeus.
90+3'
90+3'
Schot op doel van Chiquinho. Maar zonder doelpunt voor Olympiakos Piraeus als gevolg.
90+2'
90+2'
In Piraeus krijgt Atromitos Athinon op de eigen helft een vrije trap te nemen.
90'
Inworp op de eigen helft voor Atromitos Athinon.
90'
Doeltrap voor Olympiakos Piraeus in Georgios Karaiskakis.
89'
Inworp voor Atromitos Athinon ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Piraeus.
87'
Arbiter Anastasios Papapetrou kent een vrije trap toe aan Olympiakos Piraeus op de eigen helft.
87'
Atromitos Athinon krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Anastasios Papapetrou op de helft van Olympiakos Piraeus.
87'
In Georgios Karaiskakis mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
87'
Atromitos Athinon krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Anastasios Papapetrou in Piraeus.
86'
Nikolaos Athanasiou neemt de door scheidsrechter Anastasios Papapetrou gegeven hoekschop voor Atromitos Athinon in Piraeus.
86'
Buitenspel Olympiakos Piraeus. Scheidsrechter Anastasios Papapetrou fluit de thuisploeg terug in Georgios Karaiskakis.
85'
Olympiakos Piraeus krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Anastasios Papapetrou op de helft van Atromitos Athinon.
84'
Inworp Olympiakos Piraeus. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
84'
Scheidsrechter Anastasios Papapetrou geeft Atromitos Athinon een vrije trap op de eigen helft.
83'
Olympiakos Piraeus krijgt een schietkans via Chiquinho, maar scoort niet.
83'
Hoekschop voor Olympiakos Piraeus in Georgios Karaiskakis. Willian neemt deze vanaf rechts.
83'
Trainer Pablo Gabriel Garcia Perez gebruikt zijn derde wissel. Eder Gonzalez Tortella wordt door Dimitrios Kaloskamis vervangen bij de uitploeg.
80'
Franz Brorsson gaat in het boekje van de scheidsrechter.
80'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Georgios Karaiskakis.
79'
Scheidsrechter Anastasios Papapetrou legt de wedstrijd even stil om Nikolaos Athanasiou (Atromitos Athinon) aan een blessure te laten behandelen in Piraeus.
78'
Scheidsrechter Anastasios Papapetrou geeft Olympiakos Piraeus een doeltrap.
78'
De scherpte ontbreekt bij Mansur (Atromitos Athinon). Zijn poging mist doel.
78'
Atromitos Athinon krijgt een schietkans via Denzel Jubitana, maar scoort niet in Georgios Karaiskakis.
78'
Atromitos Athinon mag een hoekschop nemen vanaf links via Eder Gonzalez Tortella in Georgios Karaiskakis.
76'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Georgios Karaiskakis.
76'
Atromitos Athinon krijgt van scheidsrechter Anastasios Papapetrou op eigen helft een vrije trap toegewezen.
74'
De marge wordt vergroot door een doelpunt van Ayoub El Kaabi. 2-0!
73'
Een speler van de uitploeg bevindt zich in buitenspelpositie en wordt teruggefloten door scheidsrechter Anastasios Papapetrou.
72'
De bal is over de achterlijn geweest. Atromitos Athinon mag een doeltrap nemen.
72'
Inworp voor Olympiakos Piraeus in de buurt van het vijandige doel in Georgios Karaiskakis.
71'
De uitploeg wisselt Theocharis Tsingaras voor Peter Michorl.
71'
71'
Inworp voor Olympiakos Piraeus in Georgios Karaiskakis op de eigen helft.
70'
Scheidsrechter Anastasios Papapetrou geeft een inworp aan Olympiakos Piraeus op de eigen helft in Georgios Karaiskakis.
69'
Scheidsrechter Anastasios Papapetrou geeft een inworp aan Atromitos Athinon op de eigen helft in Georgios Karaiskakis.