90+11'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor PAOK Thessaloniki in Peristeri.
90+11'
Scheidsrechter Konstantinos Liontos kent de thuisploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90+10'
PAOK Thessaloniki krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Konstantinos Liontos op de helft van Atromitos Athinon.
90+10'
Buitenspelpositie Atromitos Athinon.
90+9'
Scheidsrechter Konstantinos Liontos geeft een inworp aan Atromitos Athinon op de eigen helft in Peristeri Stadium.
90+9'
Arbiter Konstantinos Liontos kent een vrije trap toe aan Atromitos Athinon op de eigen helft.
90+8'
Scheidsrechter Konstantinos Liontos geeft PAOK Thessaloniki een vrije trap op de eigen helft.
90+7'
Scheidsrechter Konstantinos Liontos kent een vrije trap toe aan Atromitos Athinon, te nemen op de helft van PAOK Thessaloniki.
90+7'
Inworp op de eigen helft voor Atromitos Athinon.
90+6'
Vrije trap voor PAOK Thessaloniki op de helft van Atromitos Athinon.
90+5'
Atromitos Athinon krijgt van scheidsrechter Konstantinos Liontos op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90+5'
Tarik Tissoudali (PAOK Thessaloniki) krijgt geel van scheidsrechter Konstantinos Liontos in Peristeri Stadium en moet oppassen.
90+4'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Peristeri Stadium.
90+3'
Scheidsrechter Konstantinos Liontos toont Amr Warda (Atromitos Athinon) de gele kaart.
90'
Kiril Despodov met de assist.
90'
Treffer in Peristeri Stadium! PAOK Thessaloniki maakt er 1-2 van. Mady Camara is de doelpuntenmaker.
90'
Scheidsrechter Konstantinos Liontos kent een vrije trap toe aan PAOK Thessaloniki op een gevaarlijke plek voor Atromitos Athinon.
89'
Scheidsrechter Konstantinos Liontos geeft een gele kaart aan Denzel Jubitana (Atromitos Athinon).
89'
Atromitos Athinon in buitenspelpositie.
88'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Peristeri.
87'
De uitploeg vervangt Ioannis Konstantelias door Kiril Despodov.
85'
De thuisploeg komt op gelijke hoogte wanneer Amr Warda niet faalt vanaf elf meter en de 1-1 binnen schiet.
85'
Gele kaart in Peristeri: Andrija Zivkovic (PAOK Thessaloniki) gaat op de bon bij scheidsrechter Konstantinos Liontos.
83'
De thuisploeg incasseert geel op naam van Ismahila Ouedraogo.
82'
PAOK Thessaloniki schiet tussen de palen, maar Mady Camara ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.
80'
Vrije trap in Peristeri Stadium. Op de helft van Atromitos Athinon mag PAOK Thessaloniki een vrije trap nemen.
78'
In Peristeri Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
76'
75'
In Peristeri krijgt Atromitos Athinon op de eigen helft een vrije trap te nemen.
74'
Inworp voor Atromitos Athinon in Peristeri Stadium op de eigen helft.
73'
Bij Atromitos Athinon komt Denzel Jubitana er in. Hij vervangt Makana Baku.
73'
De uitploeg wisselt Shola Shoretire voor Thomas Murg.
73'
PAOK Thessaloniki brengt Tarik Tissoudali in de plaats van Fedor Chalov.
73'
Mady Camara vervangt Magomed Ozdoev bij de uitploeg.
72'
Doeltrap voor PAOK Thessaloniki in Peristeri Stadium.
72'
De scherpte ontbreekt bij Peter Michorl (Atromitos Athinon). Zijn poging mist doel.
70'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Konstantinos Liontos een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Peristeri.
69'
69'
Rahman Baba (PAOK Thessaloniki) krijgt geel van scheidsrechter Konstantinos Liontos in Peristeri Stadium en moet oppassen.