De scherpte ontbreekt bij Junior Leandro Mendieta (Volos NPS). Zijn poging mist doel in Tripoli.
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Asteras Tripolis in Tripoli.
90+6'
De bal is over de achterlijn geweest. Volos NPS mag een doeltrap nemen.
90+5'
Inworp Asteras Tripolis. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90+5'
Arbiter Anastasios Papapetrou kent een vrije trap toe aan Volos NPS op de eigen helft.
90+4'
De defensie van Volos NPS voorkomt dat een kopbal van Vasilios Mantzis (Asteras Tripolis) in het doel belandt.
90+4'
Asteras Tripolis krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Anastasios Papapetrou in Tripoli.
90+3'
Eerste gele kaart voor Pavlos Correa (Volos NPS) in Tripoli.
90+3'
Volos NPS krijgt van scheidsrechter Anastasios Papapetrou op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Het wordt gevaarlijk! Vrije trap voor Asteras Tripolis in de buurt van het doel van Volos NPS.
90'
Volos NPS moet opletten als Asteras Tripolis van scheidsrechter Anastasios Papapetrou een inworp mag nemen op een gevaarlijke plek.
89'
89'
Inworp voor Volos NPS in Theodoros Kolokotronis Stadium op de eigen helft.
88'
Scheidsrechter Anastasios Papapetrou geeft een inworp aan Volos NPS op de eigen helft in Theodoros Kolokotronis Stadium.
87'
De uitploeg krijgt een doeltrap in Tripoli.
87'
Doelpoging Asteras Tripolis! Het schot van Nikolaos Kaltsas gaat niet tussen de palen in Tripoli.
87'
Hoekschop voor Asteras Tripolis in Theodoros Kolokotronis Stadium. Julian Palacios neemt deze vanaf rechts.
86'
Kyriakos Aslanidis (Volos NPS) krijgt geel.
86'
Inworp voor Asteras Tripolis ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Tripoli.
85'
Vanaf rechts mag Julian Palacios een hoekschop nemen voor Asteras Tripolis in Theodoros Kolokotronis Stadium.
84'
Scheidsrechter Anastasios Papapetrou kent een vrije trap toe aan Asteras Tripolis op een gevaarlijke plek voor Volos NPS.
84'
In Tripoli krijgt Asteras Tripolis op de eigen helft een vrije trap te nemen.
83'
Vrije trap in Theodoros Kolokotronis Stadium. Op de helft van Volos NPS mag Asteras Tripolis een vrije trap nemen.
82'
De uitploeg vervangt Nemanja Glavcic door Nikolaos Dosis.
82'
De uitploeg vervangt Omri Altman door Kyriakos Aslanidis.
82'
Vrije trap voor Volos NPS op de helft van Asteras Tripolis.
81'
Poging met het hoofd van Vasilios Mantzis. Maar geen doelpunt voor Asteras Tripolis.
81'
Scheidsrechter Anastasios Papapetrou geeft Asteras Tripolis een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Volos NPS.
80'
Inworp voor Asteras Tripolis in de buurt van het vijandige doel in Theodoros Kolokotronis Stadium.
79'
Asteras Tripolis krijgt van scheidsrechter Anastasios Papapetrou op eigen helft een vrije trap toegewezen.
79'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Theodoros Kolokotronis Stadium.
78'
77'
Bij Asteras Tripolis komt Vasilios Mantzis er in. Hij vervangt Ruben Garcia.
77'
Asteras Tripolis gebruikt de vierde wissel. Samy Faraj vervangt Crespi.
76'
Buitenspel Asteras Tripolis.
75'
Scheidsrechter Anastasios Papapetrou geeft Asteras Tripolis een vrije trap op de eigen helft.
74'
Scheidsrechter Anastasios Papapetrou kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.