90+7'
Asteras Tripolis krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras op de helft van Atromitos Athinon.
90+6'
De bal is over de achterlijn geweest. Atromitos Athinon mag een doeltrap nemen.
90+5'
Vrije trap in Theodoros Kolokotronis Stadium. Op de helft van Atromitos Athinon mag Asteras Tripolis een vrije trap nemen.
90+4'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Atromitos Athinon in Tripoli.
90+3'
Julian Palacios van Asteras Tripolis is geblesseerd en het spel ligt even stil.
90+2'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Theodoros Kolokotronis Stadium.
90'
Atromitos Athinon krijgt van scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras op eigen helft een vrije trap toegewezen.
90'
Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras geeft Asteras Tripolis een vrije trap op de eigen helft.
90'
Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras geeft een gele kaart aan Quini (Atromitos Athinon).
89'
Inworp voor Atromitos Athinon ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Tripoli.
88'
Vrije trap voor Atromitos Athinon op de helft van Asteras Tripolis.
87'
Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras geeft Atromitos Athinon een doeltrap.
87'
Theofanis Tzandaris mist een kopkans voor Asteras Tripolis.
87'
Asteras Tripolis krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras in Tripoli.
86'
Nikolaos Zouglis neemt de door scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras gegeven hoekschop voor Asteras Tripolis in Tripoli.
86'
85'
Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras geeft Asteras Tripolis een inworp ter hoogte van het strafschopgebied van Atromitos Athinon.
84'
Georgios Vrakas (Atromitos Athinon) gaat in het boekje en moet nu uitkijken voor een tweede gele kaart.
84'
Inworp voor Atromitos Athinon op de helft van Asteras Tripolis.
84'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Tripoli.
83'
Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras kent Atromitos Athinon een inworp toe op de helft van Asteras Tripolis.
82'
Eerste gele kaart voor Simon Deli (Asteras Tripolis) in Tripoli.
82'
Atromitos Athinon brengt Dimitrios Kaloskamis in de plaats van Eder Gonzalez Tortella.
82'
Trainer Pablo Gabriel Garcia Perez (Atromitos Athinon) gebruikt zijn vierde wissel en vervangt Makana Baku door Georgios Vrakas.
81'
Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras geeft een inworp aan Atromitos Athinon op de eigen helft in Theodoros Kolokotronis Stadium.
80'
80'
Nikolaos Kaltsas schiet op doel maar scoort niet voor Asteras Tripolis.
79'
In Theodoros Kolokotronis Stadium mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
79'
79'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor Asteras Tripolis in Tripoli.
79'
De scherpte ontbreekt bij Amr Warda (Atromitos Athinon). Zijn poging mist doel.
78'
Trainer Staikos Vergetis gebruikt zijn vierde wissel. Ruben Garcia wordt door Nikolaos Zouglis vervangen bij de thuisploeg.
77'
Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras kent een vrije trap toe aan Atromitos Athinon, te nemen op de helft van Asteras Tripolis.
77'
Op de eigen helft mag de uitploeg een vrije trap nemen in Theodoros Kolokotronis Stadium.
76'
Wellicht een mogelijkheid voor de thuisploeg, die van arbiter Panagiotis Rafail Tsiaras een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Tripoli.
75'
Inworp voor Asteras Tripolis op de helft van Atromitos Athinon.
75'
Scheidsrechter Panagiotis Rafail Tsiaras geeft Atromitos Athinon een vrije trap op de eigen helft.
74'
Inworp voor Atromitos Athinon in Theodoros Kolokotronis Stadium op de eigen helft.