1 - 1Einde
90+6'
Het schot van Aboubakary Koita (AEK Athene) gaat op de paal in OPAP Arena.
90+5'
Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft een inworp aan AEK Athene op de eigen helft in OPAP Arena.
90+5'
In Athene kopt Levi Garcia (AEK Athene) de bal, maar mist doel.
90+5'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor PAS Lamia 1964 in Athene.
90+4'
Inworp voor PAS Lamia 1964 op de helft van AEK Athene.
90+4'
Wellicht een mogelijkheid voor de uitploeg, die van arbiter Konstantinos Poulikidis een vrije trap mag nemen op de helft van de tegenstander in Athene.
90+3'
Vrije trap voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in OPAP Arena.
90+3'
Gustavo Martins Furtado dos Santos (PAS Lamia 1964) krijgt geel.
90+2'
Hoekschop voor AEK Athene in OPAP Arena. Erik Lamela neemt deze vanaf links.
90+2'
Hoekschop voor AEK Athene in OPAP Arena. Erik Lamela neemt deze vanaf rechts.
90+2'
AEK Athene krijgt een schietkans via Levi Garcia, maar scoort niet.
90+1'
Op de eigen helft mag de thuisploeg een vrije trap nemen in OPAP Arena.
90'
De uitploeg wisselt Nedim Mekic voor Alberto Simoni.
90'
Bij PAS Lamia 1964 komt Andreas Athanasakopoulos er in. Hij vervangt Giannis Doiranlis.
90'
Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis legt het spel even stil voor een blessurebehandeling van Anestis Vlachomitros (PAS Lamia 1964) in OPAP Arena.
89'
Inworp PAS Lamia 1964. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
89'
Doeltrap voor PAS Lamia 1964 in OPAP Arena.
87'
Erik Lamela met de assist.
87'
Doelpunt! Harold Moukoudi maakt de gelijkmaker. 1-1!
86'
Vrije trap in OPAP Arena. Op de helft van PAS Lamia 1964 mag AEK Athene een vrije trap nemen.
86'
Gele kaart in Athene: Alexandros Tereziou (PAS Lamia 1964) gaat op de bon bij scheidsrechter Konstantinos Poulikidis.
85'
Vanaf links mag Petros Mantalos een hoekschop nemen voor AEK Athene in OPAP Arena.
85'
AEK Athene krijgt een hoekschop toegewezen van scheidsrechter Konstantinos Poulikidis in Athene.
84'
PAS Lamia 1964 gebruikt de eerste wissel. Alexandros Tereziou vervangt Sebastian Ring.
84'
Een speler van PAS Lamia 1964 staat in buitenspelpostitie en wordt door scheidsrechter Konstantinos Poulikidis teruggefloten.
82'
Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft PAS Lamia 1964 een doeltrap.
82'
De scherpte ontbreekt bij Aboubakary Koita (AEK Athene). Zijn poging mist doel in Athene.
82'
Inworp voor AEK Athene ter hoogte van het vijandige strafschopgebied in Athene.
82'
Niclas Eliasson neemt de door scheidsrechter Konstantinos Poulikidis gegeven hoekschop voor AEK Athene in Athene.
81'
Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis geeft een inworp aan PAS Lamia 1964 op de eigen helft in OPAP Arena.
79'
Inworp op de eigen helft voor PAS Lamia 1964.
79'
78'
AEK Athene brengt Steven Zuber in de plaats van Robert Ljubicic.
78'
Petros Mantalos (AEK Athene) krijgt geel van scheidsrechter Konstantinos Poulikidis in OPAP Arena en moet oppassen.
78'
Scheidsrechter Konstantinos Poulikidis toont Artem Gennadievich Bykov (PAS Lamia 1964) de gele kaart.
76'
PAS Lamia 1964 brengt Antonis Dentakis in de plaats van Giorgos Saramantas.
76'
Deze wissel was niet voorzien. Marinos Satsias moet de aangeslagen Leo Andrade vervangen. Simon Sandberg komt voor hem in de plaats. Dit is de vijfde wissel voor PAS Lamia 1964.
75'
Leo Andrade van PAS Lamia 1964 is geblesseerd en het spel ligt even stil.
75'
AEK Athene schiet tussen de palen, maar Moses Odubajo ziet zijn poging niet beloond worden met een doelpunt.