90+3'
De bal gaat buiten. Doeltrap voor PAS Giannina FC in Ioannina.
90+3'
PAS Giannina FC krijgt een inworp toegewezen van scheidsrechter Stefanos Koumparakis op de helft van Volos NPS.
90+2'
Arbiter Stefanos Koumparakis kent een vrije trap toe aan PAS Giannina FC op de eigen helft.
90+2'
Panagiotis Moraitis neemt de door scheidsrechter Stefanos Koumparakis gegeven hoekschop voor Volos NPS in Ioannina.
90+1'
De bal is over de achterlijn geweest. Volos NPS mag een doeltrap nemen.
90+1'
Kopbal richting doel! Jean-Baptiste Leo (PAS Giannina FC) krijgt de bal echter niet achter de doelman in Ioannina.
90+1'
PAS Giannina FC mag een hoekschop nemen vanaf links via Jean-Baptiste Leo in Zosimades National Stadium.
90+1'
Een inworp voor de thuisploeg op de helft van de tegenstander in Ioannina.
90'
Inworp Volos NPS. Op de eigen helft mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
90'
Scheidsrechter Stefanos Koumparakis kent de uitploeg een inworp toe, te nemen op de eigen helft.
90'
Scheidsrechter Stefanos Koumparakis kent PAS Giannina FC een inworp toe op de helft van Volos NPS.
89'
De voorzet kwam van Jasin Assehnoun.
89'
De stand is weer in evenwicht (1-1) na een kopgoal van Panagiotis Moraitis (Volos NPS) in Zosimades National Stadium.
88'
Scheidsrechter Stefanos Koumparakis geeft Volos NPS een doeltrap.
88'
Doelpoging PAS Giannina FC! Het schot van Jean-Baptiste Leo gaat niet tussen de palen.
88'
Vrije trap voor Volos NPS op de helft van PAS Giannina FC.
88'
In Zosimades National Stadium mag de uitploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten met een inworp op de helft van de tegenstander.
87'
87'
Zosimades National Stadium ziet hoe Jasin Assehnoun op doel schiet, maar niet scoort voor Volos NPS.
85'
Doeltrap voor Volos NPS in Zosimades National Stadium.
84'
Scheidsrechter Stefanos Koumparakis kent een vrije trap toe aan PAS Giannina FC, te nemen op de helft van Volos NPS.
84'
Scheidsrechter Stefanos Koumparakis geeft een inworp aan PAS Giannina FC op de eigen helft in Zosimades National Stadium.
84'
Juan Manuel Garcia vervangt Efstathios Tachatos bij de uitploeg.
84'
Inworp voor PAS Giannina FC in Zosimades National Stadium op de eigen helft.
83'
Dimitrios Naoumis vervangt Kevin Rosero bij de thuisploeg.
82'
PAS Giannina FC brengt Jean-Baptiste Leo in de plaats van Pedro Conde.
81'
Een inworp voor de uitploeg op de helft van de tegenstander in Ioannina.
80'
80'
Volos NPS krijgt een schietkans via Jasin Assehnoun, maar scoort niet in Zosimades National Stadium.
78'
78'
De poging van Gerasimos Bakadimas (PAS Giannina FC) mist doel.
78'
Kevin Rosero neemt de door scheidsrechter Stefanos Koumparakis gegeven hoekschop voor PAS Giannina FC in Ioannina.
77'
In Ioannina krijgt PAS Giannina FC op de eigen helft een vrije trap te nemen.
76'
Inworp PAS Giannina FC. Op de eigen helft mag de thuisploeg het spel vanaf de zijlijn hervatten.
76'
De thuisploeg krijgt een doeltrap in Ioannina.
76'
De kopbal van Jasin Assehnoun belandt niet in het doel van de tegenpartij. Geen goal voor Volos NPS.
75'
Scheidsrechter Stefanos Koumparakis geeft Volos NPS een vrije trap op de eigen helft.